HGK NOVI NATJEČAJ Hrvatska zemlja s najljepšim vilama i kućama za odmor

Otvoren natječaj za nagrade za najbolji smještaj obiteljskog turizma

Domaći iznajmljivači imaju priliku pokazati svoju izvrsnost u Europi prijavom na natječaj za najbolji smještaj obiteljskog turizma Best European Holiday Home (BEHH) u organizaciji European Holiday Home Association (EHHA). Prijave su otvorene do 30. rujna, a nagrade za najbolje u osam kategorija obiteljskog smještaja dodijelit će se 8. studenoga u Barceloni. 

 

Hrvatske kuće za odmor su posljednje dvije godine dobile čak sedam ovih prestižnih nagrada pa Martina Nimac-Kalcina, predsjednica Zajednice obiteljskog turizma HGK, poziva domaće iznajmljivače da se ponovno prijave u što većem broju.

„Zahvaljujući prošlogodišnjim uspjesima na dodjeli BEHH nagrada Hrvatska je izgradila brend zemlje s najljepšim vilama i kućama za odmor. U oštroj konkurenciji smo još jednom potvrdili da nismo samo destinacija kristalno čistog mora i plaža, već i vrhunskog smještaja“, istaknula je Nimac-Kalcina dodajući da je za svaki prijavljeni objekt ovo natjecanje jedan vid vlastite promocije te predstavljanje potencijalnim partnerima. „U slučaju osvajanja nagrade to je i potvrda o specijalizaciji objekta prema određenim kategorijama gostiju“, kaže Nimac-Kalcina.

Podsjećamo, prošlogodišnje natjecanje se održalo u 14 kategorija, a među 112 finalista bilo je čak 15 hrvatskih kuća od kojih su tri ovjenčane nagradama za najbolje kuće za odmor. Titulu najbolje kuće za odmor na plaži (Best beach holiday home) odnijela je Villa Palma iz Naplovca na otoku Korčuli, za najbolju eko kuću za odmor (Best Green holiday home) izabrana je Villa Milica iz mjesta Šajini kod Pule, a nagrada za najbolju kuću za odmor s ljubimcima (Best pet holiday home) otišla je u ruke Green Frame-a iz Klarića kod Vodnjana.

Nagrade za najbolji smještaj obiteljskog turizma ove će se godine dodijeliti u kategorijama Best Accessible Holiday Home (kuća za odmor koja pruža visokokvalitetne sadržaje i mogućnosti za osobe s invaliditetom), Best Family Friendly Holiday Home (kuća za odmor posebno pogodna za obitelji s djecom), Best Green Holiday Home (eko kuće za odmor), Best Health and Wellness Holiday Home (kuće za zdravstveni i wellness turizam), Best Holiday Home Beach House (kuće na plaži), Best Holiday Home in European Capital (kuće za odmor u velikim gradovima), Best Pet Holiday Home (kuće za odmor s ljubimcima) i Best Unique Spot Holiday Home (najbolja originalna kuća za odmor). Svaki iznajmljivač može se prijaviti u maksimalno tri kategorije 

 

Prijaviti se možete OVDJE.