Točno na granici Hrvatske i Slovenije, na obali rijeke Kupe u Beloj krajini, smjestio se BIG BERRY Luxury Lifestyle Resort – prvi takve vrste u Sloveniji i šire. Sedam luksuznih mobilnih kućica prostire se na 25.000 m2 otvorenog, prirodom okruženog prostora, gdje je moguće doživjeti pravi luksuz slobode.

Osim same lokacije – manje od sat vremena udaljenosti od Zagreba, specifičnosti ovoga koncepta je i lokalni turizam, gdje je cilj gostima i posjetiteljima pružiti pravo lokalno iskustvo i doživljaj te im dati priliku da osjete potpunu autentičnost ovoga područja.

Svako jutro za doručak dočekat će vas košara s lokalnim proizvodima s obližnjih farmi, koji možete uživati na terasi s vrućom kupelji uz pogled na rijeku Kupu.

Ova oaza s kućicama za 6, 4 i 2 osobe zadovoljit će obitelji željne odmora i vremena provedenog zajedno u prirodi, parove u potrazi za romantičnim iskustvom ili pak tvrtke koje su u potrazi za idealnom lokacijom za organizaciju slijedećeg team buidlinga.

Gosti na raspolaganju u rezortu imaju kanu, bicikle, kućice za odmor na otvorenom, teren na odbojku na pijesku, ljuljačku nad rijekom, fitnes na otvorenom i pregršt prostora za razne aktivnosti. Više o samom konceptu, koji je ujedno i franšiza, možete pronaći na službenoj BIG BERRY stranici.