VELIKI JANEZ BRATOVŽ gost MATE SUČIĆA u restoranu ”LA BELLE VIE”

Spajanje nevjerojatnih kulinarskih talenata Mate Sučića i proslavljenog slovenskog kuhara Janeza Bratovža rezultirat će 10. kolovoza posebnom večerom uz miris mora u vodičkom ‘La belle Vie’ restoranu.

Janez Bratovž veliko je ime slovenske, ali i svjetske gastronomske scene.

Riječ je o slovenskom kuharu čiji je restoran Restavracija JB uvršten među 50 najboljih restorana u cijenjenom gastronomskom vodiču ‘San Pellegrino’, a ‘Daily Meal’ svrstao ga je u 10 najboljih europskih restorana.

Janez Bratovž

‘Crvena nit’ koja povezuje perspektivnog 24-godišnjeg chefa Sučića i gastro velikana Bratovža, svakako je kreativno, inovativno i moderno sljubljivanje lokalnih namirnica i autohtonih okusa u jedinstvenu kompleksnost boja, okusa i mirisa. Kao što Sučić u restoranu ‘La belle Vie’ spaja tradicionalne namirnice Dalmacije i Mediterana s modernim tehnikama, tako i Bratovž u svojoj kuhinji prezentira slovensku gastronomsku tradiciju na inovativan način.

Mate Sučić

Slovensko-hrvatsku večer u vodičkom restoranu zaokružit će vina vinarije Bibich, proslavljenog skradinskog vinara Alena Bibića i jednog slovenskog vinara čija će vina biti iznenađenje večeri.

Svako od pet sljedova jela koje će pripremati Sučić i Bratovž pratit će posebno birane vinske etikete, stoga na vrijeme rezervirajte svoje mjesto na ovoj hedonističkoj večeri.

Više informacija te rezervaciju stola možete obaviti pozivom na broj 099/258-6311.