CITY 45 20 atraktivna riječka manifestacija koju je lako voljeti!

Trsatska gradina  dočekala je  šesto izdanje modne manifestacije CITY 45 20 koja u svom imenu nosi početak koordinata Grada Rijeke! Ovo je jedna drugačija i posebna priča, organizatori se svake godine trude svim svojim posjetiteljima pružiti cjelovit doživljaj, a osim Riječana sve veći broj posjetitelja dolazi iz svih krajeva Lijepe naše kako bi povijesnu lokaciju doživjeli u modnom ruhu.

Ove godine na Trsatu se tražilo mjesto više, a revija na dvije etaže  uz zalazak sunca pokazala se kao odlična ideja!

Pod generalnim pokroviteljstvom Dr Vivian’s Anti Aging seruma, Rijeka je imala najposebniju modnu priču, onu koju spaja modu i ljepotu, umjetnost i tradiciju. Kao i svake godine dosad posjetitelji su imali prilike vidjeti posebnu haljinu, ove godine čast da ju osmisli pripala je Radojki Simičević, Vivien moda koja je savršeno utjevila temu “Karolina Riječka danas” i uz Swarovski nakit i uz cvjetnu dekoraciju Christine Canci priredila povratak u prošlost na najljepši mogući način.

U uvodnom dijelu goste je pozdravila doktorica Vivian Jurković čiji beauty proizvod koji osvaja žene i muškarce, hidratizirajući serum bio prvi korak u svim pripremama manifestacije i naših modela.

Reviju je otvorila Linda Lukežić Lusso Couture na gornjoj etaži Gradine i uvela nas u savršeno modno ljeto i umjetnica Mirna Sišul na donjoj etaži koja je svoj prepoznatljiv stil aplicirala i na modne kreacije!  Nakon njih dvije piste Trsatske gradine osvojile su Hunić Design Sisters koje su predstavile i dvije matching kombinacije za majke i kćeri kao i Trgovačko-tekstilna škola iz Rijeke koja je u svom izlasku imala i izneđenje – haljinu izrađenu od pašte riječkog branda Paštaria.

Sally atelier predstavio je kolekciju pod imenom Trsatske vile, dok je brand Anima M. kroz izbor boja i dizajna slavio ljepotu života!

Pista s najljepšim pogledom ugostila je i Nikolinu Ljubičić,  vlasnica nove riječke modne agencije N Model predstavila se u kreaciji “Karolina Riječka danas” i oduševila mnogobrojne posjetitelje lokacije!

Modnu završnicu imali su Ti me ami flower fashion design izlazak sa stvarnim ženama – ambasadoricama branda kao i Andrea Anić Profound Apparel, riječka buntovnica koju vole žene svih generacija!

Tina Vukov i David Baumgartner dali su svoje čarolije, a posebno emotivno bilo je uz skladbu “Najdraža Rijeko”, Sara Šarson  i plesačice podigle su ionako užarenu atmosferu svojim plesom.

Službena auto kuća manifestacije od prve je godine Porsche Inter Auto Rijeka koji je ove godine predstavio dva Seat automobila koji itekako prate stav i emociju manifestacije. Novexpert je predstavio svoje kvalitetne beauty proizvode.  Organizatori su istaknuli kako su počašćeni i što manifestaciju od prve godine prati popularni riječki shopping centar ZTC koji je idealna shopping oaza i ovoga ljeta kao i lanac trgovina Karla dok je službena optika manifestacije Viktor Shahini.

Za izgled modela pobrinuo se Studio Kate i tim Ive Berišić uz Dr Vivians Anti Aging serum i Avon novitete. Posjetitelji su uživali uz AURU, službeno piće večeri kao i nastavku druženju uz Light Transformation Gradina event!

Ovo događanje u svojih je šest godina steklo prepoznatljivost, autorske ideje koje prožimaju program pronašle su veliku publiku i time Rijeci dali priliku da upotpuni svoje ljetne sadržaje i pokažu svu svoju ljepotu i kroz CITY 45 20 modnu priču.