DAN SLADOLEDA donosi velike popuste

 

Kaufland danas ima  Dan sladoleda s popustima do 40 posto

Hladan, kremast desert raznih okusa i tekstura savršen je suputnik u vrućim ljetnim danima. Uz sladoled plačemo zbog nesretne ljubavi, posežemo za njim  u danima koji nisu baš najsjajniji, sladoled je tu kad treba zasladiti rođendan ili dugo očekivanu kavu s prijateljima.
Od djetinjstva do zlatnih godina – sladoled malo tko odbija.


Prema nekim istraživanjima, djeca od 2. do 12. godine života najveći su obožavatelji sladoleda, dok sa žlicom u ruci do njih stoje oni stariji od 45 godina. Diljem svijeta, najviše su obožavani sladoledi od vanilije, čokolade i jagode. Klasika je uvijek dobar izbor, no valja tu i tamo posegnuti za nekim novim, ponekad i egzotičnijim okusima. Sladoled se posluživao od davnina, a navodno je bio omiljena slastica faraona, u čije doba se sladoled pripremao od zaslađenog mlijeka, uz dodatak kandiranog voća i orašastih plodova. Arapi su uživali u šerbetu te su ga navodno oni i doveli u Italiju, gdje je ubrzo postao omiljeni desert bogatih.
Danas, gotovo da ne možemo zamisliti tjedan bez sladoleda. Osim što je dostupniji no ikada, uživamo u njemu kod kuće, u kafićima, pa čak i pauzama od posla. Statističari opsjednuti sladoledom tvrde kako kuglica sladoleda nestaje nakon točno 50 lizova. Potaknut svime, Kauflandov ima danas,  u petak 19. srpnja Dan sladoleda kao i popuste do 40 posto na više od 100 vrsta multipack i obiteljskih pakiranja sladoleda!