AIR FRANCE povećala broj letova Pariz – Split i obrnuto

Prošli vikend otvoren je novi dio putničkog terminala Zračne luke Split, koja sada raspolaže s 50.000m2 prostora za putnike kojim osigurava visoki standard usluge za 2.500 putnika u vršnim satima, dok je ukupni kapacitet putničkog terminala povećan na 5 milijuna putnika godišnje.

A kao svojevrsni “poklon” za proširenje, odlična vijest za Zračnu luku Split dolazi od zračne kompanije Air France – KLM koja uvodi još jednu direktnu liniju za Split u ljetnoj sezoni.

Zrakoplovna kompanija Air France povećala je broj tjednih letova Pariz – Split i obrnuto. Treća redovna ljetna linija odovijat će se tri puta tjedno tijekom srpnja i kolovoza.

Treba napomenuti da je Air France je 2018. uveo dvije direktne zrakoplovne linije za Dubrovnik, no ove godine su povećali broj tjednih letova ( s 2 na 5) u razdoblju od travnja do rujna 2019.godine prema Dubrovniku te dodati letove vikendom u tijeku ljetne sezone.

Inače, Grupacija Air France i KLM ima redovne linije od Zagreba do Amsterdama, Zagreba do Pariza i obrnuto tijekom cijele godine.