KALTENBERG ADRIA PROSLAVIO 1. ROĐENDAN u godinu dana Tars ovladao Rijekom

Dinamičnim partyem na kojem je bilo svega, od skokova padobranaca do obilja dobre glazbe, i to od 16 sati do iza ponoći,  pivovara Kaltenberg Adria iz Kukuljanova nedaleko Rijeke u petak 12. srpnja proslavila je prvi rođendan. I to s izrazitim ponosom jer su  samo u godinu dana zahvaljujući prije svega  Tarsu, prvom pravom riječkom pivu kojem je osnova cijenjena riječka voda, ovladali najvažnijim dijelovima ugostiteljske scene riječke regije što zorno pokazuju trase pokrivene Tars suncobrnaima.

Kruna svega bilo je svakako nedavno potpisivanje trogodišnjeg ugovora s HNK Rijekom čime je Tars postalo službenim pivom jednog od najboljih hrvatskih nogometnih klubova, timom koji se ponosi pozicijom na TOP 100 najboljih nogometnih klubova Europe.

Smještena na Kukuljanovu, na zemljištu površine 10 tisuća kvadratnih metara, pivovara Kaltenberg Adria proizvodi nekoliko vrsta piva, pa tako i male serije crafta koje se izvoze kako na susjedna tržišta tako sve do Grčke, a u sklopu kompleksa nalazi se i restoran Ludwig’s gastro pub u kojem se nude odlična jela, roštilj najviše kao i bavarski specijaliteti koji se jako dobro sljubljuju s – pivom.