HOTEL OLEA vrhunska elegancija vodi Novalju do top HR destinacija

Nakon ubrzanog uređenja okoliša, svoja je vrata otvorio hotel Olea u Novalji. Riječ je o iznimno elegantnom, modrenom hotelu sa 112 soba smještenom u zaleđu Novalje kastavskog poduzetnika Ivice Lukanovića. Smještaj je to koji s jedne strane ima panoramski pogled na more, s druge je impresivni Velebit. Vrlo je blizu centra, svega pet minuta laganog hoda, a tu su i brojne plaže.

 

Mada, Olea nudi  raskoš sadržaja, od vrlo zanimljivog SPA dijela pa sve do  velikog vanjskog bazena tako da ju se uistinu i ne treba napuštati. Dizajnirana vrlo elegantno,  Olea je, nakon još nekoliko sličnih manjih hotela kao i nedavno preuređenog Boškinca, svojim otvorenjem Novalju postavila na željni pijedestal naugodnijih i najprivlačnijih jadranskih destinacija.

Jer uz naglašene apartmanske kapaciteta, kao i dobre kampove upravo su hoteli poput Olee bili karika koja je nedsostajala. Na redu je definiranje Olee kao gastronomske destinacije, te otvaranje još nekolicine restoana ciljeva kakve pred sebe postavlja Boškinac.

Ono što je također zanimljivo, Olea je već posatala željena meta – vjenčanja. Ono što će također uslijediti je organizacija brojnih kongresa jer za tu namjenu u Olei je prostor sa čak 130 mjesta.