BELLEVUE – Ultherapy, potpuno neinvazivan tretman od sada dostupan i u Hrvatskoj

Ultrazvučni lifting lica – Ultherapy – potpuno neinvazivan tretman od sada je dostupan i u Hrvatskoj. Ova inovativna metoda tretira i najdublje strukture kože te omogućuje neinvazivno dermatološko oblikovanje i zatezanje kože na licu, vratu i dekolteu. Ultherapy tretman zasada je moguće isprobati samo u jednom hrvatskom hotelu – lošinjskom 5* hotelu Bellevue.

Jedna je od glavnih prednosti Ultherapyja je ta da nakon tretmana nema razdoblja oporavka. Tijekom tretmana primjenjuje se precizna ultrazvučna energija koja prodire do dubokih struktura kože, bez oštećivanja njenog površinskog sloja.

Tako se utvrđuje koji slojevi tkiva su najpogodniji za regeneriranje kolagena. Nakon tretmana, koji može trajati od 30 do 60 minuta, tijelo pokreće proces oporavka tkiva i na taj način stimulira proizvodnju kolagena i elastina.Ultherapy postiže značajne učinke, a istodobno štiti kožu.Međutim, tretman mogu provoditi samo iskusni stručnjaci koji su za tretman morali prethodno educirati. Zahtjevnu edukaciju za provođenje tretmana, koja podrazumijeva dobro poznavanje anatomije i kompleksnosti ljudskoga lica, zasada su uspješno savladali samo stručnjaci Bellevue Spa Clinic.

Ekskluzivna, prozračna i prostrana Bellevue Spa Clinic najveća je SPA zona u regiji. Prostire se na 2500 m2 i idealna je za sve koji vole slobodno vrijeme provesti opuštajući se na wellness tretmanima. Bellevue Spa Clinic ima sedam prekrasno uređenih prostorija za tretmane te dva suitea za parove s privatnom parnom kupelji i saunom, tuševe i velike vodene krevete za opuštanje te vanjski prostor za opuštanje.

Za nezaboravno wellness iskustvo gostiju hotela Bellevue brinu se educirani wellness i spa stručnjaci, koji svaki od tretmana prilagođavaju u skladu sa željama, dobi, zdravstvenom i fizičkom stanju osobe. Holistički i estetski tretmani dostupni u Bellevue Spa Clinic temeljeni su na proizvodima vodećih svjetskih brendova – Valmont, Forlle’d, Pharmos Natur i 45 Degrees. Uz to, Bellevue Spa Clinic je pokrenula i program gostujućih liječnika i medicinskih stručnjaka, i gostima Bellevuea omogućila da obavljaju preglede i tretmane uz potpuno personalizirani pristup liječnika.