EUDAIMONIA – novo izdanje projekta najavljeno uz White Party by Fidelio

Obasuti poslijepodnevnim lipanjskim suncem, uz ugodni povjetarac s mora, u prekrasnim vrtovima Ville Polesini, ove nedjelje uzvanici White Party by Fidelio uživali su u pravom eudajmonističkom festivalu koji im je priredio Gentlemen’s Shop na čelu s Damirom Mateškovićem.

Ovaj inovativni Riječanin i njegov tim već četvrtu godinu zaredom donose projekt Eudaimonija čiji je osnovni cilj širenje ideje o životnoj filozofiji usmjerenoj na balansirano uživanje u blagodatima života, a prekrasno druženje u Villi Polesini bila je prilika za predstavljanje najavne kampanje projekta Eudaimonia 2020.

Važnu ulogu u ovom krajnje zanimljivom projektu imaju pomno odabrani ambasadori koji žive eudajmonistički način života i time pružaju inspiraciju drugima oko sebe. Iako projekt Eudaimonia raste iz godine u godinu u svakom smislu, i uvijek nas iznenadi koliko ova kreativna ekipa može više i bolje, možda najveća novost u izdanju Eudaimonia 2020 je uključivanje žena kao ambasadorica projekta, što je dočekano sa sveopćim oduševljenjem.

Naime, svi ambasadori već tradicionalno su odjeveni u odijela po mjeri brenda Fidelio, kojim se Gentlemen’s Shop afirmirao u krugovima Istre i Kvarnera, a ovom kampanjom najavljuju i novi smjer koji donosi ono što krajnje nedostaje našem tržištu – vrhunska ženska odijela po mjeri.

Priliku premijerno odjenuti ženska Fidelio odijela na snimanju kampanje imale su tri ambasadorice: Anja Zambelli Čolak, grafička dizajnerica svjetskog renomea, Sanja Lopar, novinarka i jedina proizvođačica cigara u Europi i Ines Matić, doktorica pravnih znanosti i diplomirana sommelierka te ambasadorica talijanske vinarije Bottega, dok su muške Fidelio kreacije fantastično nosili ambasadori Viliam Prodan, poduzetnik koji je ujedno u samom vrhu hrvatskog rally-a, Marko Miš, perspektivni direktor hotela Valamar Riviera i Kristijan Arian Janko, afirmirani poduzetnik i zaljubljenik u moto avanture.

Opuštenost i sreću uzvanika na ovom događanju, koja je kao magija obavijala vrtove Ville Polesini, doista je teško opisati riječima jer su se organizatori pobrinuli da sve do najsitnijeg detalja bude baš savršeno.  Tako je pravu plesnu ljetnu atmosferu osigurao DJ na vinilima Mato Kokich, a ovu luksuznu destinaciju tik do mora u elegantnim bijelim tonovima dekorirao je cvjetni studio Flores. Izložena su i neka od najnovijih Fidelio odijela te niché parfemi Acca Kappa, kao i Natural Brush četke koje istoimeni brend proizvodi ekskluzivno za 4look koncept.

Kako bi se gosti potpuno bezbrižno prepustili uživanju i proveli idiličnu nedjelju, organizatori su ih, u suradnji sa pomno biranim partnerima i sponzorima, častili Bottega proseccom, koktelima s Hendrick’s ginom, Diplomatico rumom, vinima vinarije Vina Laguna, rakijama Aura, Ludwig’s pivama, kavom Aroma D’Oro i vodom ONA, pružajući im ovim bogatim asortimanom pravu gastronomsku rapsodiju aroma i okusa. Uz sve to, gosti su imali priliku isprobati i revolucionarne IQOS uređaje koji bez dima i pepela zagrijavaju, a ne gore duhan, zbog čega se stvara znatno manje štetnih sastojaka u usporedbi s pušenjem cigareta.

Za White Party by Fidelio tražilo se mjesto više, i to s razlogom, jer je ovo nedjeljno poslijepodne doista bilo nezaboravno i prekrasno iskustvo o kojem će se u superlativima pričati još jako dugo.

Foto: Ivor Mažar