U MARINI NOVI ODRŽAN “NAJLJEPŠI EVENT OVOGA LJETA”

Brojni poznati uživali u prelijepom ambijenu Marine Novi u Novom Vinodolskom

U prelijepom ambijentu Marine Novi u Novom Vinodolskom, proteklog je petka održan modno-glazbeni spektakl ‘Najljepši event ovoga ljeta’. U organizaciji lifestyle portala Extravagant i Marine Novi te podršku Grada i TZ-a Novi Vinodolski, na otvorenoj terasi uz bazen i prekrasan pogled na more, bila su prisutna brojna poznata lica, među ostalima i Josip Pivarić, Sanja Doležal, Alka Vuica, Anja Alavanja, Dorian Elezović, Žarko Radić, Danijela Gračan i Ana Miščević. Uz modnu reviju poznatih brandova LoveMia i JL Store te Concept storea GloryBo, uzvanike je zabavljala Colonia te DJ Annie Who uz pratnju Tony T Sax, a dašak nesvakidašnjeg glamura donio je burlesque nastup. Za make up manekenki iz agencije N model iz Rijeke pobrinuo se tim Daniela Domike za Catrice, a za frizure Ivana Zoretić za E salon.

Kao i uvijek, uz dobru zabavu idu i dobra hrana i piće; osoblje restorana Admiral, u sklopu Marine Novi, pripremilo je svoje specijalitete, uz najfinija vina iz vinarija Korlat, Frajona, Pavlomir i Pz Vrbnik, te uz šampanjac Mumm, Hendrix gin, Diplomatico rum, Maraska koktele i Hell energy drink.Zigante tartufi predstavili su se svojim cooking showom s potpisom poznatog chefa Maura Oštrog Fedela, Havana shop iz Zagreba predstavio je ručno rađene cigare, Skinfinity je predstavio svoj najnoviji proizvod Finitylighter, a ovom je prilikom predstavljen i Dr. Vivians anti age serum.

 

Brojne su gošće uz uživanje u modnoj reviji imale priliku i same isprobati nakit JL Storea, i to dva  poznata branda: Les Georgettes i Liu Jo, dok se PSC Primorje predstavio sa dva automobila – Insignijom i Opel Grandland X-om. Kraj službenog dijela večeri u 23 sata označio je spektakularan vatromet u luci, a nakon vatrometa, cijela zabava preselila se na after party organiziran u caffe baru GAT, dobro poznatoj ljetnoj lokaciji najbolje zabave u gradu.

 

Prošlogodišnjim otvorenjem Marine Novi, destinacija Novog Vinodolskog obogaćena je za objekt najviše kvalitete, a ovaj modno-glazbeni spektakl događaj je najvišeg nivoa te prvi od mnogih koji će uslijediti.

 

Foto: promo