ROYAL BLUE okupio brojne uzvanike na svečanom otvorenju

U divnom gradu nema ljepše stvari nego biti smješten u prekrasnom hotelu s brojnim sadržajima, gastro ponudom, pogledom na more i svime što uključuje odmor iz snova. Importanne Hotels & Resort sastoji se od 5 hotela u Dubrovniku: Neptun, Ariston, Royal Palm, Royal Princess i Royal Blue. Zadnjim hotelom – Royal Blue, zaokružena je izgradnja pet ‘five stars’ hotela u nizu i upravo je povodom njegova otvorenja održana proslava s brojnim uzvanicima.

Gosti su uživali u vrhunskim delicijama i vinima, a za glazbeni dio pobrinula se višestruko nagrađivana klapa Rišpet i svima omiljeni pjevač Petar Grašo. U prekrasnoj atmosferi, gosti su uživali u glazbenom vatrometu i filmu o samom Resortu, koji je sniman posebno za potrebe otvorenja.

Importanne Resort pruža jedinstveni doživljaj odmora i kontinuiranu kvalitetu radi koje se gosti uvijek vraćaju s osmijehom. Prostrane i luksuzno uređene sobe pružaju veličanstven pogled na Jadransko more do kojih dopire svježina obližnjeg mediteranskog bilja.

Šetnja uz more prema uvali Lapad, popraćena zvucima valova, cvrkutom ptica i očaravajućim mirisima je idealan odabir za provesti slobodno vrijeme. Ljubazno i profesionalno osoblje se aktivno koristi širokim rasponom stranih jezika koji uključuju: engleski, njemački, francuski, talijanski, španjolski i ruski, naravno, kako bi se svaki gost osjećao dobrodošlo i ugodno. Resort uključuje i prekrasnu Villu Elitu, oazu mira koja spaja luksuz s ugodom boravka usred borove šume, nadomak plaže. Uživanje u panoramskom doživljaju u jednim od dva a la carte restorana La Castille i Zoë je garantirano, a okusi autohtonih specijaliteta te premium hrvatska i strana vina, zadovoljit će svako nepce.

Čarobne plaže, najljepši zalasci sunca, brojni sadržaji poput Dubrovačkih ljetnih igara koje okupljaju velik broj zaljubljenika u umjetnost, jedan je od festivala koji oživljava duh grada i kojemu uživaju i domaći i strani gosti. Šetnja prepunim Stradunom za vrijeme ljetne sezone, pogotovo za vrijeme toplih noći, ostavlja bez daha. Uz bogatu i raskošnu povijest i baštinu, Dubrovnik je grad vrhunskih delicija, prekrasne prirode i ljubaznog stanovništva, stoga vrijedi izdvojiti svoje vrijeme kako bi istražili sve mogućnosti i osjetili neizostavan dubrovački duh.

Foto: Promo