PICNIC 2 RIJEKA fantastični uvod u trodnevno chillanje

Kad je želja velika i organizacija besprijekorna, sve se ostale pojedinosti poput vremenskih prilika – “poklope”. Festival craft piva Picnic koji se druge godine za redom organizira u parku Guvernerove palače u Rijeci već je na svom otvaranju u petak privukao više tisuća ljudi. Samim time, a najave onog “problematičnog” faktora – vremena su također dobre, bez kiše, sigurno je kako bi mogao prebaciti brojku od četiri tisuće posjetitelja koliko ih je ukupno lani zabilježeno.

Sjajan izbor piva iz čitavog niza država, organizator ističe kako ih ukupno ima 70, pa tako i crafta u limenkama pri čemu je pravo iznenađenje izbor s talijanske scene, jako dobar izbor žestokih pića, gin-tonic je glavna zvijezda u tom dijelu, kao i kave otvaraju mogućnost da se svatko osjeća – zadovoljno. Dobra je i ponuda hrane no, za dogodine, bilo bi dobro da je nešto veći izbor zanimljivih “finger food” obroka.

U glazbenom dijelu Whitehead je donio odlično izvedene rock standarde  dok je temperamentni nastup Techno Vikingsa na ples pokrenuo sve prisutne. Subota donosi nešto lakši program – tribute band koji je i svirao s Đorđem Balaševićem vrlo će vjerojatno izazvati obilje – zborskog pjevanja.