GORSKI KOTAR BY LYNX AND FOX jedinstveni doživljaj Zelenog srca Hrvatske

Jelena Holenko, žena koju mnogi s pravom smatraju ne samo za jednu od najboljih poznavateljica Gorskog kotara, njegovih najljepših prirodnih posebitosti, nego i za osobu uz čiji karakter najčešće idu pridjevi – jedinstvena, čudesna, posebna…. u subotu 1. lipnja organizira obilazak najljepših mjesta Zelenog srca Hrvatske.

 

Licencirana turistička vodičica Lynx and Fox  kao joj je “umjetničko” ime osmislila je da se krene od izvora Kupe stazom iz Hrvatskog, a u cjelodnevni izlet – početak je u devet sati u Delnicama gdje sve i završava u 18 sati – uključen je i ručak u seoskom domaćinstv. Ponuda jela je za sve ukuse, a namirnice su apsolutno izvorne – pastrva, meso ili vegan rižoto od gljiva.

Tko nije u mogućnosti na ovo jedinstveno putovanje ove subote, može i sedam dana kasnije kad su na programu Zeleni Vir i Vražji prolaz te ručak na Petehovcu gdje će se ujedno proslaviti i rođendan Lynx and Fox.

Cijena cjelokupnog događanja, s po prilici 15-ak kilometara hodanja, obilaskom NP Risnjak i ručkom je 190 kuna. Dobro došli su i kućni ljubimci kao i djeca starija od sedam godina. Prijave  -> Inbox Lynx and Fox ili SMS 091/182-9892