LISABON – grad bogate kulture,ugodne temperature i izvrsne hrane!

Lisabon je idealan grad ako ste ljubitelj putovanja u gradove bogate kulture, ugodne temperature i izvrsne hrane. Lisabon je prekrasan stari grad u kojem svakako posjetite jednu od najpoznatijih lisabonskih četvrti Belem. Jedan od simbola Lisabona, fantastična Belemska kula, izgleda kao da je izgrađena od pijeska, a nekada je služila za obranu grada .Prošetajte do vidikovca Santa Luzia i do dvorca Sao Jorge.

Putovanje u Lisabon začinite malom portugalskom turom. Krenite u avanturu Portugalom izletom do Sinatre koja je pod zaštitom UNESCO-a, posjetom čuvenoj palači Pena koju uspoređuju s bavarskim Neuschwansteinom. Ne propustite ni najzapadniju točku Europe, Cabo da Roca gdje će vas dočekati natpis „Ovdje završava kopno i počinje more…“. Tijekom male portugalske ture posjetite i Fatimu, uz Lourdes najpoznatije marijansko svetište u Europi.

Fist minute cijena za putovanje u Lisabon i malu portugalsku turu je već od 3 290,00 kn!

U Lisabonu kušajte portugalsku hranu na tradicionalnoj i glavnoj tržnici Mercado da Ribeira. Isprobajte i ginginhu – liker od višnje koji se poslužuje u čašama od čokolade. Putovanje u Lisabon zasladite i poznatim lisabonskim desertom Pastel de Belem.

Više informacija o putovanju u Lisabon saznajte na https://bit.ly/2VVNsQg

 

Mondo travel