LOŠINJ HOTELS&VILLAS povoljni letovi iz Lugana, Venecije i Zagreba

Lošinjski hotelski brend Lošinj Hotels & Villas svojim gostima od 15. lipnja do 28. rujna nudi posebnu ponudu najbržeg dolaska na otok vitalnosti. Naime, u navedenom razdoblju LH&V u suradnji sa češkim avioprijevoznikom Silver Air organizira izravne povratne letove
iz Zagreba, Venecije i Lugana po cijeni već od 350 eura za povratne letove. Avionski letovi su tako postali najjednostavniji način dolaska na otok Lošinj, domaćim i stranim gostima, ali i doprinijeli boljoj prometnoj povezanosti otoka Lošinja s kopnom što će koristiti i svim stanovnicima.


Sezonski red letenja pokazao je iznimne rezultate prošloga ljeta, stoga su se u LH&V-u i ove godine odlučili olakšati dolazak svim posjetiteljima otoka. Na Lošinj mogu putovati povratnim letovima iz Zagreba tri puta tjedno, a iz Venecije i švicarskog Lugana dva puta tjedno. Tako je za dolazak na otok Lošinj i uživanje u ljepotama otoka i smještaju u hotelima LH&V-a, gostu iz Zagreba potrebno tek 50 minuta. Na avion u Zagrebu može sjesti u petak prijepodne i s Lošinja se vratiti u nedjelju ili utorak u poslijepodnevnim satima. Nadalje, LH&V gostima koji na otok stignu avionom osigurava prijevoz do hotela, kao i povratak na Aerodrom Mali Lošinj.
„Nastavak organiziranih letova na otok Lošinj logičan je slijed aktivnosti koje provodimo s ciljem razvoja ovog jedinstvenog otoka, njegove turističke ponude i pozicioniranja kao nezaobilazne turističke destinacije. Svojevrsna izoliranost otoka Lošinja ujedno je i njegova prednost. Netaknuta priroda i atmosfera kojom Lošinj odiše nude jedinstven i potpun odmor, a zahvaljujući ovim letovima dolazak na Lošinj i uživanje u njegovim čarima nikada nije bio jednostavniji i brži.“, rekao je član Uprave Grupe Jadranka Goran Filipović.
Bolja prometna povezanost i lakša komunikacija otoka s kopnom jedan je od strateških ciljeva lošinjske Grupe Jadranka, koja već više od 70 godina predano radi kako bi svojom ponudom pozicionirala Lošinj i cjelokupni cresko-lošinjski arhipelag na turističkoj karti ovog dijela Mediterana. Ostvarenju tih ciljeva pridonijet će i planirana rekonstrukcija i proširenje Aerodroma Mali Lošinj, koje će u budućnosti omogućiti lakšu dostupnost destinaciji svim posjetiteljima, jer će tada na Lošinj moći slijetati zrakoplovi kapaciteta do 180 putnika.