TERME LAŠKO predstavljaju ponudu i niz atrakcija prilagođenih djeci

Brojne vodene atrakcije i igre uz pratnju animatora, tečajevi plivanja, joga za djecu, tretmani prilagođeni mališanima, dječji spa, nezaboravne proslave rođendana… – u  Termama Laško sve je prilagođeno savršenom odmoru s djecom

Igranje je vježbanje života! Tako barem kažu stručnjaci koji propagiraju važnost igre za cjelokupan dječji razvoj, a prvenstveno za razvoj motoričkih sposobnosti te emocionalne i socijalne inteligencije. U moderno vrijeme, kad im razni gadgeti okupiraju pažnju, djeca sve manje vremena provode u slobodnoj, nestrukturiranoj igri, a da bi čovjek mogao ostvariti odnose s drugima, on mora prije svega dobro upoznati sebe, što se najbolje uči kroz igru. Toga su svjesni i u Termama Laško, gdje je sve prilagođeno savršenom odmoru s djecom: od impresivne staklene kupole iznad kompleksa bazena, koja ostavlja bez daha, preko svakodnevnih igra i animacija do plivačkih treninga i proslava dječjih rođendana – ovdje djeca neće ni poželjeti uzeti u ruke mobitele i tablete!

U ovim toplicama za djecu sve igre i animacije usmjerene su na razvoj motoričkih sposobnosti na zabavan način. Crtanje, igranje društvenih igara, brojne aktivnosti i ekološke igre izvan kompleksa, samo su neki od sadržaja u kojima mališani mogu uživati kad se zasite vodenih atrakcija. Doduše, vodeni svijet s grijanim rekreacijsko-masažnim bazenima te zabavnim sadržajima na vodi, brzom rijekom i bazenom s valovima, toliko je zabavan da garantira cjelodnevni provod.

Za mališane-neplivače Terme organiziraju i tečajeve plivanja. Djeca uče kako uroniti glavu u vodu, gledati pod vodom, izdisati u vodu, plutati na trbuhu i leđima,  a sve uz pomoć rekvizita koji djetetu pružaju sigurnost i optimalan položaj za plivanje. Oni vještiji plivači, ovdje mogu savladati i pravilne tehnike plivanja, a poznato je u kojoj je mjeri ova vještina važna za sigurnost, ali i cjelokupan tjelesni razvoj.

Terme Laško savršeno su rješenje i za roditelje kojima je potrebna usluga čuvanja djece tijekom školskih praznika, kao i za one koji rođendan žele proslaviti aktivno. Naime, brojni tobogani, plivanje u valovima, zabava u mjehurićima, nezaboravne igre uz animatore, posebno prilagođena prehrana…, učinit će svaki rođendan savršenim i za pamćenje.