ROXANICH WINE&HERITAGE HOTEL zadivio Eddya Scotta, No1 globalnog vinskog influencera

Eddy Scott, jedan od najpoznatijih vinskih influencera na svijetu, svoju jednotjednu turneju po Istri, gdje je u turističkom smislu posebno bio zadivljen Rovinjem, završava u – Motovunu.  Autor čije turističke i posebno vinske globalne impresije, prije Istre na društvenim je mrežama izvještavao je s  rodne Floride  – rođen je u Miamiju, iz parka poznatog po krokodilima, prati više od milijun ljudi, s Mladenom Rožanićem proslavo je i Sauvignon Blanc day, koji se uvijek obilježava prvog svibanjskog petka u godini.

Unatoč upornoj kiši, kako je istaknuo, bio je zadivljen novim Rožanićevim Wine&Heritage motovunskim zdanjem čija vrijednost nadmašuje 10 milijuna eura. U njegovim video uracima čudesni je motovunski hotel, slobodno ga možemo nazvati i remek djelom arhitekta Idisa Turata, zabilježen sa svih pozicija!

Fantastičan spoj starog i novog kad je vanjski izgled u pitanju, još i više unikatan kad je riječ o osmišljavanju njegovog unutarnjeg dizajna, na taj je način doživio i svoju jedinstvenu globalnu promociju. U sjajnoj niski Roxanich vina, Scotta je najviše zadivio Pinot noir iz 2008. godine za koji je izjavio kako je – nevjerojatan. Scott se inače ovim poslom bavi punih deset godina, tako da ide u red jednog od najdugovječnijih globalnih vinskih influencera.