KAUFLAND PIKNIK ZAGREB kuhala ekipa iz RougeMarina

Kaufland je ovog proljeća odlučio proslaviti hranu čija je uloga u našim životima daleko veća od same potrebe za jelom. Vođeni tim ciljem na Praznik rada  nastavio se ciklus od 14 Kaufland piknika u prirodi ovog puta u zelenom Parku Dr. Franje Tuđmana u Zagrebu.


Zagrepčani su uživali su u opuštenoj zabavi uz vrhunsku hranu koju je pripremao poznati zagrebački RougeMarin, poznat po tome da kvalitetnu hranu kombinira s besprijekornom prezentacijom i profesionalnom uslugom donoseći unikatan doživljaj za svakog pojedinog gosta. Sve namirnice koje su korištene za pripremu obroka dio su širokog asortimana Kauflanda.


Posjetitelji su se provodili u nekoliko zona gdje su se mogli rekreirati, okušati u sportskim natjecanjima, instant fotoaparatom zabilježiti svoje trenutke, a potom se okrijepiti slasnim zalogajima. Svoj slobodan dan tu su iskoristili i zagrebački glumac Rene Bitorajac te radijska voditeljica Ivana Mišerić.

Hrana je zabava, uživanje i dijeljenje, pa se Kaufland piknik turneja nastavlja, a sudeći prema odličnoj atmosferi iz Zagreba, dobra zabava, odlična hrana i puno lijepih trenutaka čeka sve gradove u kojima će se piknik održati. Prateći #svinapiknik ili i stranicu https://www.kaufland.hr/svinapiknik moći ćete saznati kada ova odlična zabava stiže u vaš grad.