DECANTER WORLD WINE AWARDS 2019 – ocjenjivanje počinje 29. travnja

29. travnja 2019. godine, datum je rezerviran za početak međunarodnog ocjenjivanja vina Decanter World Wine Awards 2019 . U sudačkim redovima, Hrvatsku i ove godine predstavljaju jedni od najkompetentnijih sommeliera  Mario Meštrović i  Siniša Lasan, koji će u pet dana imati težak zadatak, izabrati najbolje od najboljeg. Ono što nas silno veseli je učestvovanje naših sudaca na ovakvim svjetski značajnim manifestacijama, koji sjede uz bok najvećim imenima iz svijeta vina, i iskreno  se nadamo  kako će se u budućnosti taj broj i povećati. Činjenica je kako iz godine u godinu broj hrvatskih uzoraka raste i rezultati su sve respektabilniji, čime je  zasigurno doprinijeto i angažmanom hrvatskih sommeliera u ulozi sudaca.

The Decanter World Wine Awards je najveće svjetsko natjecanje/izbor za najbolja svjetska vina, a organizira ga jedan od najutjecajnijih vinskih časopisa na svijetu, magazin Decanter.

Sudjelovanje na londonskom DWWA 2019 može biti Vaš prvi korak u međunarodnoj promociji i svakako način da steknete kvalitetne distributere koji će prepoznati upravo Vaša vina.

Bez obzira na veličinu vinarije, prestižnom nagradom na DWWA 2019 ili samim sudjelovanjem svakako možete privući pozornost vodećih svjetskih uvoznika i distributera

Želimo puno sreće svim hrvatskim vinarima!