Gucci Osteria da Massimo Bottura – Singapur

Od 1. svibnja do 26. svibnja 2019 godine, na 26 dana, Gucci u suradnji sa Massimom Botturu otvara pop-up restoran Gucci Osteria u Singapuru.Dugo očekivano izdanje Gucci Osteria da Massimo Bottura iz Singapura biti će smještemo u Domu umjetnosti, 200-godišnjoj povijesnoj zgradi u Singapuru.

Biti će to restoran sa 60 mjesta, koncipiran od strane kuhara Massima Botture i glavnog kuhara Gucci Osterie, Karime Lopez – tim će stvoriti niz potpisanih jela s neočekivanim preokretima koji inspiriraju Kariminim putovanjima diljem svijeta i sjećanjima Botture. Na čelu glavnog kuhara biti će Karimea Lopeza, 37, iz Gucci Osteria u Italiji.

 

 

Uzbuđeni smo što možemo dovesti Gucci Osteria u Singapur – grad s živopisnim kulinarskim krajolikom”, kaže  Karime Lopez. „Na našem prvom međunarodnom izdanju želimo pokazati najbolje od svjetske kuhinje, jer se jela zemlje više ne ograničavaju na rodno mjesto – uvijek se mogu reinterpretirati i rafinirati». Restoran će biti otvoren za ručak i večeru na odabrane dane od 1. svibnja 2019. do 26. svibnja 2019.

Svi detalji dostupni: http://savour.sg/gucciosteria/

Photo: Gucci