TEA MAMUT I LUKA NIŽETIĆ demonstrirali svoje slastičarske vještine uz pomoć inovativnih Samsung uređaja

Na današnjem predstavljanju ugradbenih kuhinjskih uređaja u kazalištu Luda kuća, Samsung je u posebno izrađenoj Samsung Cookhouse kuhinji predstavio inovativne ugradbene uređaje nove generacije. Među njima se nalaze indukcijske ploče za kuhanje s Virtual Flame tehnologijom i Flex Plus zonom, električne pećnice s fleksibilnim vratima i dvije razine kuhanja, te ugradbeni hladnjak s Twin Cooling tehnologijom.

Predstavljanje je upotpunila radionica Sweets & Beyond s potpisom vrhunske hrvatske slastičarke Tee Mamut. Zajedno s pjevačem i pobjednikom prvog Celebrity Masterchefa – Lukom Nižetićem, Tea Mamut je svim sudionicima radionice pripremila ukusno iznenađenje te otkrila kako uz inovativne Samsung ugradbene kuhinjske uređaje pripremiti jedinstveni desert.

„U skladu s modernim životom koji voli dinamične tehnologije, kuhinja postaje važan dio svakog doma, a uređaji djeluju kao osobni asistenti. Drago mi je što smo na ovakav način predstavili naše inovativne ugradbene uređaje nove generacije i što nam je u tome pomogla Tea Mamut, istaknuta slastičarka koja je po svojim delicijama poznata u čitavoj regiji.“, istaknuo je Milan Vujović, direktor marketinga tvrtke Samsung, i poželio dobrodošlicu svim gostima.