SPLIT SPRING FESTIVAL fešta od street fooda

Split konačno dobiva svoj street gourmet festival s vrhunskim ugostiteljima. Splitska gastronomska scena je u definitivnom porastu, iz sezonu u sezonu otvara se sve više vrhunskih lokala, restorana i bistroa, što ne čudi jer Split iz godine u godinu posjećuje sve veći broj turista. S obzirom na takav procvat bilo je vrijeme da i Split dobije svoj pravi street gourmet fair  s ponajboljim splitskim ugostiteljima.


Ove proljetne praznike, koji su oduvijek označavali početak sezone na našem Jadranu,  23. do 28. travnja splitski Đardin po prvi puta ugostit će sajam  Split Spring festival by Staropramen  za koji se organizatori nadaju kako će postati tradicionalni događaj koji će ujedno označavati početak turističke sezone.

Svi ugostitelji koji će svoje street food specijalitete ponuditi na Split Spring festivalu „na ulicu“ izlaze po prvi put pa će tako svi Splićani, brojni turisti, ali i svi koji se zateknu u Splitu za uskršnje praznike moći uživati u specijalitetima Bokamorre, Artičoka, Šuga, Totosa, Bepe, Pikulece, Maka-Make, Fabrique pub&grilla i Biberona. Osim gourmet sajma ponajboljih splitskih ugostitelja, aktivnost koja će zasigurno biti najinteresantnija svim posjetiteljima najljepšeg splitskog parka u centru grada Đardina je Piknik zona by Staropramen, u kojoj će se moći uživati tijekom cijelog dana i večeri  u klopi, hladnom Staropramenu i odličnoj glazbi.Uz sve navedeno, popratni program i aktivnosti su izuzetno bogati pa će se tako u Đardinu održati i zanimljiva izložba, projekcija filma, a svaku večer će se održavati i bogati glazbeni program koji će natjerati posjetitelje na ples u jazz, blues i soul ritmovima.