EKOLOŠKI SAJAM OPATIJA u subotu proljetno izdanje

Ove subote, 13. travnja 2019. godine očekuje nas proljetno izdanje 10. Ekološkog sajma Opatija, u organizaciji Udruge Žmergo.
U subotu će se održati Ekološki sajam Opatija, na već svima poznatoj lokaciji – ispred tržnice Mrkat, u razdoblju od 8 do 13 sati.
Na sajmu će se okupiti eko certificirani proizvođači koji će građanima Opatije, kao i svim zainteresiranim posjetiteljima, ponuditi svoje eko proizvode.
S proljetnim izdanjem stiže nam još vedrija atmosfera, uz mnoštvo eko namirnica i proizvoda koje će petnaestak izlagača ponuditi posjetiteljima. Od ponude nas očekuje svježe voće i povrće, sadnice, razne vrste meda, mliječni proizvodi, žitarice, ukusni pripravci od voća i povrća, razne vrste ulja (maslinovo, konopljino, bučino i sl.), prirodna kozmetika i ljekovito bilje, ekološka sredstva za čišćenje kućanstva, ručno rađene tkanine i još mnoštvo drugih korisnih artikala.

Sajam Udruga Žmergo organizira u subotu, 13. travnja od 8 do 13 sat ispred opatijske tržnice Mrkat. Zamišljen kao mjesto okupljanja zaljubljenika u eko uzgoj, ali i svih slučajnih i zainteresiranih prolaznika te predstavlja fantastičnu priliku za bolje upoznavanje s radom ekoloških proizvođača, degustaciju i kupnju vrijednih certificiranih proizvoda.