CHEF MATE JANKOVIĆ – oduševio jelima pripremljenima od Ledo smrznutih proizvoda

U shopping centru City Center one East održana je Ledo Kuhaona na kojoj je poznati chef Mate Janković pripremao različite gastronomske specijalitete od Ledo smrznute ribe, povrća i neodoljivih okruglica te tako oduševio brojne okupljene.

Vrhunski chef Janković na ovom je jedinstvenom gastro događaju prezentirao mnogobrojne načine pripreme jela od Ledo smrznutih proizvoda. Osim ukusnih jela, posjetitelji su svojim domovima ponijeli Ledo recepte i dozu inspiracije za obiteljski ručak. Svi se recepti mogu pronaći i online na recepti.ledo.hr.

„Osim što su vrlo praktičan odabir u kuhanju, smrznute Ledo proizvode mogu preporučiti i zbog očuvanih nutritivnih vrijednosti i okusa, kojima je za gotov i ukusan obrok potrebno još samo malo mašte. Najbolje od svega, s dobrom idejom – priprema je jednostavna i brza, a kuhanje postaje čas posla“, izjavio je chef Mate Janković.

Ledo u bogatoj ponudi ima najkvalitetnije namirnice kontroliranog podrijetla koje omogućuju brzu i jednostavnu pripremu jela.

Ledo smrznutopovrće i voće, riba i tijesta stoga su idealan izbor za cjelovit obrok, a dostupni su tijekom cijele godine. Tehnologija brzog smrzavanja Ledo ribe iz divljeg ulova jamči izvornu kvalitetu i svježinu. Osim toga, unaprijed je očišćena i filetirana pa štedi vrijeme. Povrće i voće se ubire u optimalno vrijeme, u trenutku kada je najbogatije nutritivnim vrijednostima, a metodom brzog smrzavanja svi vrijedni nutrijenti ostaju očuvani.

Da su Ledo smrznuti proizvodi idealan izbor za svakodnevnu pripremu ukusnih jela na Ledo Kuhaoni uvjerili su se televizijska voditeljica Marijana Batinić, blogeri Mile Butorac i Darko Kontin te influencerica Danijela Dvornik.