WINE VIP EVENT ZADAR konferencija vinskih znalaca

Agencija Ricerca Mercato organizirala je Konferenciju vrhunskih vinskih znalaca – Wine VIP Event Zadar.

“Iznimno veliki interes je pobudio naš Wine Vip Event i vrlo smo ponosni na to. Ugostiteljsko turistička struka Zadra i Zadarske regije pokazala je vrlo veliki interes za ovakvim načinom educiranj, povezivanja i dogovaranja novih partnera i poslova ….

Broj gostiju je nadmašio sva naša očekivanja i jako smo sretni zbog toga i veliko hvala prvo našim pokroviteljima Ministarstvu turizma i Ministarstvu poljoprivrede Republike Hrvatske, partnerima Hrvatskoj Obrtničkoj komori ŽK Zadar i mnogobrojnim partnerima i izlagačima na našem eventu. Posebnu zahvalu upućujemo našim govornicima na vrlo lijepim prezentacijama Filipu Saviću, Mariu Meštroviću, Juri Andrijaševiću i Suvadu Zlatiću SUWIU koji je kao i uvijek u svojim prezentacijama bio vrlo zabavna, edukativan i atraktivan.

Hvala i našim kulinasrkim znalcima Hrvoju Zirojeviću, Braci Sanjinu i Ivanu Pažaninu a koji su nas oduševili svojim kulinarskim kreacijama.

Hvala i hotelu Kolovare i kompletnom personalu koji su bili naš iznimno kvalitetan partner i pohvale im na svemu od nas organizatora. I hvala svim gostima na toliko pohvala i na toliku povratnih emaila oduševljenja zamišljenim i ostvarenim projektom i sretni smo da je Zadar i cijela regija nas tako lijepo prihvatila.

Ovo nije bio niti sajama niti festival vina ovo je ciljani edukacijski event prema ugostiteljsko turističkoj struci gdje na jednom mjestu su mogli slušati predavanje vrhunskih govornika i educirati se a isto tako i degustirati vina i ostale proizvode naših partnera i na taj način povezati se sa tim proizvođačima i na taj način poboljšati i obogatiti svoju ponudu, istaknuo je Dantes Begić u ime svih koji su sudjelovali u organizaciji eventa. 

Slijedi “Festival vina – Zadar wine Festival, za dva tjedna tj. 6 i 7.travnja u Arsenalu, sa željom da nadmaši prošlogodišnje izvrsne rezultate.

 Wine Vip Event u fokus stavlja enogastronomiju, jedan od ključnih turističkih proizvoda na kojima se gradi razvoj turizma u Hrvatskoj, ali i cjelokupni brend Hrvatske.