POVRATAK U BAR – Bacardi na specifičan način proslavio 157. rođendan

Naše robne marke su izgrađene u barovima, ne u sobama za sastanke istaknulo je na tisuće zaposlenika Bacardija širom svijeta uključivši se u projekt »Povratak u bar«. Na taj se način ujedno obilježava 157. godišnjicu obiteljskog vlasništva Bacardija, danas najveće svjetske tvrtke u privatnom vlasništvu.
Navedeni zaposlenici odlaze, njih više od sedam tisuća, u 130 gradova širom svijeta kako bi u tisuću barova odradili po dvije smjene.
– Akcija »Povratak u bar« temelji se na uvjerenju da su naši brandovi izgrađeni u barovima, a ne u sobama za sastanke. A uz proslavu naše 157. godišnjice, važno je ponovno se povezati s našim korijenima, razmišljati kao naši osnivači da bismo iz prve ruke vidjeli kako se mijenjaju naše poslovanje, barovi i potrošači, istaknuo je je Mahesh Madhavan, izvršni direktor tvrtke Bacardi Limited.
I inače vlasnici i rukovodeće strukture Bacardija potiču sve zaposlenike na razmišljanje jednako onom prodavača na terenu, ljudi koji najbolje osjećaju trendove i potrebe konzumenata. Jedan od najznačajnijih procesa ima i naglašenu zdravstvenu notu – »manje piti, ali bolje«.
Tvrtku Bacardi je inače 4. veljače 1862. godine u Santiagu de Cuba osnovao Don Facundo Bacardí Massó. Bacardi danas prodaje svoje proizvode u više od 170 zemalja širom svijeta, a s njegovom robnom markom može se pohvaliti oko 200 proizvoda.