ART OF TASTE – The Meat otvorila vrata na zagrebačkom Britanskom trgu

Na Britanskom trgu otvorila se boutique mesnica The meat, sinonim za visokokvalitetno domaće meso i mesne prerađevine

Boutique mesnica The meat otvorila je vrata na svojoj trećoj lokaciji, omiljenom trgu Zagrepčana, Britanskom trgu.Time se nastavlja ekspanzija premium mesnica s proizvodima pripremljenima po najvišim standardima, a nudi i selekciju posebnih začina, svježih ulja i vrhunskih vina. Ono što ovu boutique mesnicu izdvaja su visoki standardi proizvodnje, kontrolirana sljedivost, ali i pomno biranje pozicija.

„Art of taste“ slogan je pod kojim su otvorene mesnice the meat, a predstavlja mjesto u kojem svaki gurman može pronaći pomno odabrane, prvorazredne proizvode.

The meat ide korak dalje i želi pružiti kupcima vrhunsko gastronomsko iskustvo pa u mesnicama možete pronaći svježe domaće meso i veliki suhomesnati asortiman pripremljen po tradicionalnim recepturama – slavonske čvarke, slaninu, kulen i kulenovu seku, različite suhe i svježe kobasice.

Dio proizvoda dolazi i u posebno dizajniranim kutijama pa mogu poslužiti i kao vrlo efektan poklon, posebno dobar ako će otići na adresu nekog dragog nam velikog gurmana.

Ono što dodatno izdvaja The meat je ponuda vrhunskih komada odležanog mesa od  domaćih simentalskih goveda  te marinirano meso po posebnim recepturama čijim odabirom svatko postaje vrhunski chef.

Uz svježe meso i mesne prerađevine nalaze se i proizvodi poput kvalitetnih mikseva začina, domaćih maslinovih ulja, sireva, ajvara, mlinaca, tjestenine, vina i piva, koji savršeno odgovaraju ponudi visokokvalitetnog mesa.

Nastavak ekspanzije pokazuje kako The meat oduševljava i najzahtjevnije gurmane koji će prije svega izabrati visokokvalitetne proizvode. Današnji potrošači žele upravo to, sigurnost u porijeklo proizvoda i kvalitetu. Kuhanje je postalo dio lifestyle-a, a zanimljiva i ukusna jela, koja zahtijevaju najbolje namirnice, svakodnevno se nalaze na stolu naših potrošača.

The meat je tako još jednom podignuo standarde na hrvatskom tržištu. To pokazuju svojim stručnim the meat timom, koji će rado s vama podijeliti savjete i trikove za pripremu savršenog mesa pa ako poželite uistinu najbolji burger, predlažemo da isprobate meso odležano 60 dana, a možda su upravo tomahawk steakovi najbolji izbor za večeru u dobrom društvu.

Kupci su u kratkom vremenu prepoznali da vlasnici nude ono što žive, a to je izvrsnost u proizvodima koje stavljamo na stol. Zato vjerujemo kako će i na Britanskom trgu, simbolu starog Zagreba,  The meat postati glavno mjesto svih oni koji biraju najkvalitetnije proizvode.