Ožujak obojen u ružičasto – by Karmela Tancabel

Rosé vina prizivaju proljeće i dobro raspoloženje, tako da je ovo  bio upravo savršen trenutak za otkrivanje ružičaste vinske Hrvatske. Predivno ružičasto iskustvo priredila nam je  poznata vinska stručnjakinja Karmela Tancabel, na vinskoj radionici u hotelu Ambasador,  pod čijim smo vodstvom uživali u novim berbama hrvatskih rosé vina. Hvale vrijedan projekt,  pod stručnim vodstvom, definitivno je zainteresiranošću publike dao do znanja kako bi ovakvih događanja na Kvarneru trebalo biti znatno više

Autorski koncept vlasnice brenda gđe. Karmele Tancabel ima misiju i cilj podizati vrijednost hrvatskih vina ali i izvorno hrvatskih proizvoda u svijest globalnih potrošača koji dolaze u našu zemlju.

Vino evocira emocije, a WinEmotionbyKT predstavlja polivalentnu višejezičnu i profesionalnu platformu kojim prva vinska dama hrvatske vinske scene s iskustvom od dva desetljeća stvara iskustva i doživljaje za pamćenje,  kojima publici šalje snažnu pozivnicu za ponovni dolazak u Hrvatsku, na novi WinEmotionbyKT event, ali i u daljnje otkrivanje bogatog vinskog mozaika naše zemlje.

WinEmotionby KTsvojevrsni je vinski pokret(WinE+motion)  prema tom cilju, a koji izlazi iz uobičajenih formata vinskih događanja, promocija i ili radionica.  Sudionici otkrivaju dojmljiv sadržaj o svim vinskim regijama i vinarima koji predstavljaju pojedinu regiju u postavu kušanja svojim vinom ali i svojom brand pričom i destinacijom na nativnom hrvatskom, njemačkom ili engleskom jeziku, što nikoga ne ostavlja ravnodušnim. U sat i pol vremena zadržava se koncentracija na svega 6 etiketa iz 4 regije i zanimljivim podacima iz teme koju autorica obrađuje. Sažeto, dojmljivo, zanimljivo i zabavno!

Sudionici uistinu mogu uživati u vinu, atmosferi i zabaviti se i kroz integriranu pomno osmišljenu nagradnu igru WinYourEmotion (osvoji svoju emociju) kojom se kroz vrijedne nagrade iznova stvara motivacija i „call to action efekt“. Glavna nagrada je poklon vaučer za posjet jednom od vinara u projektu iz bilo koje vinske regije hrvatske, druga nagrada je „pozornica“ za promicanje ostalih izvorno hrvatskih proizvoda OPG-a iz cijele Hrvatske, a treće mjesto poklon  „lite motiva“ odnosno, butelja vina.