Gin Garden Hedonist –  sve je spremno za apsolutno najbolju zabavu na Kvarneru!

Ako postoji razdoblje godine kada bismo se trebali više nego dobro zabaviti, onda je to definitivno ljeto. Upravo je zabava razlog otvorenja najljepšeg ljetnog parka za uživanje Gin Garden by Hedonist.

Događanje predviđeno od 15. do 31. srpnja 2022. s početkom u 10 i završetkom u 24 sata radnim danom te do 2 iza ponoći petkom i subotom, za razliku od protekle godine, bit će realizirano u puno većem formatu. U parku ispred paviljona Juraj Šporer u Opatiji očekuju nas tri vrhunska proizvođača džina, 15 dana izvrsne glazbe i tjedni art program na kojemu će od 19 do 21 sat svoje radove izlagati renomirani umjetnici Kvarnera.

U petnaest dana događanja cilj nam je najbajkovitiji dio opatijskog parka pretvoriti u urbani, romantični vrt gdje će posjetitelji tijekom cijeloga dana moći pronaći svoju oazu dnevnog mira ili večernje zabave.

No sigurno je da ovogodišnje izdanje Gin Gardena neće ostaviti ravnodušnim ni najzahtjevnije zaljubljenike u glazbu, ljeto i dobru zabavu.

Ulaz na događanje je besplatan, a jedino što trebate ponijeti sa sobom jest dobro raspoloženje kako biste pridonijeli našoj prekrasnoj atmosferi, ističu iz organizacije.

Neposredno prije početka samog festivala bit će dostupan i cjelokupni raspored gostovanja glazbenih i art programa, koji možete pratiti na našoj Facebook stranici.