Kušaj svjetske okuse u lokalnom shopping centru!

Međunarodna franšiza Cafe Frei napokon i u Puli! Četvrta poslovnica poznatih caffe barova kojipružaju više od 70 vrsta napitaka inspiriranih svijetom i putovanjima, nakon Zagreba, Rovinja i Splita,od sada i u Puli. Požurite po svoju dozu kave na pulskoj adresi Jurja Žakna 3 u sklopu Kauflanda.

Kava je za pobjednike i careve! Zato napokon dolazimo i u grad Arene, antičke kulture i središe istarske kulture, u kojem se okupljaju turisti iz cijelog svijeta. Cafe Frei, internacionalni lanac caffe barova i brend kave, otvara svoju novu poslovnicu u Hrvatskoj.

Nakon Zagreba, Rovinja i Splita, otvara se četvrti Cafe Frei lokal u kojem možete kušati kave šest svjetskih kuhinja kave (talijansku, francusku, arapsku, japansku, latino, američku kuhinju kave) i specialty kavu, okusiti najfinije kolače, svježe sokove i shakeove, ali i ponijeti kavu za doma. Posjetite novi Cafe Frei u Puli i otkrijete zaštoovu kavu već obožavaju u Švicarskoj, Dubaiju i Kraljevstvu Saudijske Arabije, Francuskoj, Mađarskoj, Rumunjskoj i Slovačkoj.

Više od 70 vrsta napitaka inspiriranih svijetom i aromama egzotičnih destinacija istinske uživatelje kave vodi u neku novo iskustvo, na putovanje okusa. Otputujete na trenutak u Rim uz Espresso Macchiato, probajte Pariški Cafe au Lait, začinite popodneva Aztec Chili Espressom, uživajte uz arapsku Derviš kavu s narančom ili kušajte pravo američko piće – Hollywood karamel cappuccino sa sezamovim uljem i lovorovim listom.

Ovo je samo dio okusa internacionalne kuhinje pretočene u svježe mljevenu, ručno branu i po zrnima probranu arabica kavu. Svježa kava iz provjerenih izvora prožima svako zrno Cafe Frei kava. Za ove napitke koristi se pomno probrana kava koja se dovodi direktno s plantaža trećeg svijeta, poštujući načela savjesne trgovine, u vlastite pržionice. Osim fair trade trgovine, Cafe Frei ponosi se uvjerenjem o zaštiti okoliša kojim se potvrđuje pažljiv odnos prema prirodi i okolišu u procesu proizvodnje i pakiranja kave.

Što je toliko specifično kod Cafe Frei kave? Možete ju konzumirati u caffe barovima i gledati kako vrhunski bariste stvaraju kave i pića od kojih vaš zastaje dah, a možete se okušati i sami u ovom zanimljivom zanatu. Postanite kućni bariste uz kavu u zrnu i kavu u kapsulama koju možete ponijeti doma i započnite dan uz Columbia Supremo, Brazil Alta Mogiana, klasični Espresso Superiore ili neku drugu egzotičnu kavu. Vodeći računa o specijalnim željama baš svakog gosta, Cafe Frei nudi i beskofeinske verzije kava, bez zaslađivača i s mnogo alternativa mlijeku. Osim kava, Cafe Frei nudi niz proizvoda koji će zadovoljiti i najzahtjevnije nepce. Probajte zdrave Dr.Drink smoothie s health boosterima, testirajte Drink Art limunade, počastite se talijanskim aperitivima, uživajte u ogromnom izboru čajeva ili vrućoj čokoladi i karameli. Naravno, ništa bez kolača najvjernijih prijatelja kave, no posebnost Cafe Frei kolača jest ta što su recepture izvorno s čak 5 kontinenata svijeta! Zasladite danuz Cafe Frei slatku ponudu torti, tiramisua i meringuea, ali i bezglutensku verziju kolača.

Od samih početaka, od prvog caffe bara otvorenog u travnju 2007. godine u Mađarskoj do danas, franšiza Cafe Frei se neprestano širi, uz međunarodni proboj i srednjoeuropske caffe barove. Filozofija osnivača Tamása Freia i Tamása Langára je jasna – pružiti ne samo kavu, nego nešto više,iskustvo koje traje i vodi vas na daleka putovanja okusa. Zato, dopustite da vas Cafe Frei osvoji,požurite po svoju šalicu kave i provjerite zašto su tako neodoljivi!