Gin&Wine Garden – 10 dana čiste uživancije u Opatiji

U petak 02.07.2021. otvara se najljepši ljetni park za uživanje Gin&Wine Garden by Hedonist.

Događanje predviđeno od 02-12.07.2021. s početkom u 10:00 i završetkom u 24:00, u  parku ispred paviljona Juraj Šporer u Opatiji, neće ostaviti ravnodušno ni najzahtjevnije zaljubljenike u glazbu, ljeto i dobru zabavu.

«Gin &Wine Garden prvo je događanje ovoga tipa u Opatiji. U deset dana događanja cilj nam je najbajkovitiji dio opatijskog parka pretvoriti u urbani, romantični  vrt gdje će posjetitelji tijekom cijeloga dana moći pronaći svoju oazu mira, uživati u širokom izboru Aurinih koktela, renomiranim imenima hrvatske vinske scene , sjajnim kavicama ” Hug&Punch”  i najboljim sladoledima u gradu “Valle Losca Gelato”. Jazz večeri, nastupi klapa, Dj-a i saksofona samo će dodatno obogatiti već postojeću sjajnu kulisu. « riječi su organizatora.

Ulazak na događanje je besplatan, ali da bi mogli ostvariti konzumaciju  potrebno je kaucirati čašu u iznosu od 30 kuna .

Neposredno prije početka samog festivala biti će dostupan i cjelokupni program događanja sa rasporedom gostovanja vinara i muzičkih nastupa koji možete pratiti na  Facebook stranicama

https://www.facebook.com/hedonistgourmetandwine

Organizacija je usklađena sa epidemiološkim mjerama i standardima .