Passion Week u Villi Ariston i Dragi di Lovrana – pozivnica na gastronomski užitak za dvoje

Nakon što smo mjesecima bili prinuđeni sjediti kod kuće i nakon što su restorani mjesecima zatvoreni, svi smo željni izlazaka, ljepote, druženja. Restorani Draga di Lovrana i Villa Ariston, članovi udruženja JRE (Jeunes Restaurateurs) Hrvatska, u sklopu JRE projekta Passion Week nude svim gostima mogućnost da od 31.05 do 14.06. kušaju poseban Passion week jelovnik od tri slijeda po cijeni od 700 kn za dvije osobe bez pića. 

Cilj je ovog projekta koji je osmišljen u suradnji s Mastecardom Hrvatska,  omogućiti mladima, ljubiteljima gastronomije, gostima koji vole fine dining, ali i onima koji tek žele upoznati fine dining, da dožive iskustvo objedovanja u JRE restoranu te tako podrže lokalne restorane, domaće proizvođače, dobavljače, sve one koji su uključeni u proces restoranskog poslovanja. A kako ostvariti priliku za uživanje u Passion weeku? Rezervacijom stola u restoranu, uz napomenu da se rezervacija odnosi na Passion Week jelovnik, te uz obavezno plaćanje Mastercard® karticom.

No to nije sve: svaki gost Passion Weeka dobiva I poklon kojim JRE obitelj chefova želi ispričati priču  o okusu, a da biste saznali koji su to okusi I kako ide priča,  treba poći u restorane čiji jelovnici nude sljedeće slijedove.

Villa Ariston – Passion Week jelovnik

  1. Sipa i usoljeni brancin
  2. Teleći ribeye, krema od celera i crvenog kupusa, pire od mrkve, komorač
  3. Učkarska skuta & jagode

Draga di Lovrana – Passion Week jelovnik

  1. Cheviche
  2. Grdobina u emulziji maslinovog ulja & malvazije, na podlozi od špinata
  3. Namalake krema & varijacija jagoda

Udruga Jeunes Restaurateurs (JRE) Hrvatska ponosni je dio europske JRE obitelji koja u 16 zemalja okuplja više od 360 vrhunskih chefova. JRE Hrvatska djeluje deset godina, te je kroz rad svakog restorana člana i zajedničke projekte primjer uspješnosti. U doživljaju JRE-a nezaobilazan je i njihov slogan – Talent & Passion, jer za ove restorane njihov je poziv više od posla, on predstavlja način života, predani rad koji spaja najbolje od talenta, ali i strasti – prema kuhanju, kreaciji i gostoprimstvu. Projekt Passion week obuhvaća svih 16 JRE restorana I traje tijekom cijele godine, a datume kada Plavi podrum, Zijavica i Navis imaju svoj Passion week, možete naći na https://www.jre.eu/en/partners/mastercard

Članovi JRE Hrvatska su Monte – Rovinj, Pergola – Savudrija, Badi –Umag, Marina – Novigrad, San Rocco – Brtonigla, Zigante – Livade, Draga di Lovrana – Lovranska Draga, Villa Ariston – Opatija, Plavi podrum – Volosko, Navis – Opatija, Zijavica – Mošćenička Draga, Foša – Zadar, Boškinac – Pag, Pelegrini –  Šibenik, Boba – Murter, Dubravkin put – Zagreb