Krauthaker Julija–  eleganta vinska kreacija s potpisom

Otvaranje i ispijanje pjenušca uvijek asocira na posebne trenutke, ali on se može poslužiti i kao aperitiv, ili jednostavno, svojim će nježnim perlanjem mjehurića u čaši i slasnim aromama uljepšati svako druženje ili obiteljsko okupljanje, a može biti i pratnja laganim desertima.

Pjenušac Krauthaker Julija. proizveden je u vinariji Krauthaker charmat metotom od triju muškatnih sorata: muškat žuti, muškat ottonel i muškat bijeli. Svježina i muškatni miris u kombinaciji s finim mjehurićima i nižim postotkom alkohola od 11%, čine ovo pjenušavo vino laganim i osvježavajućim.

Ostatak neprovrelog šećera mu daje dodatnu punoću i zaokruženost, a fine nijanse muškatnih aroma,  i slast neprovrelog sladora, čine ga pogodnim za gotovo bezbrižno uživanje.

Vinarija Krauthaker je već dugi niz godina sinonim za vrhunsku kvalitetu, napredne pristupe i inovacije u vinogradu i podrumu, pa ne čudi da butelju njihovog pjenušca, Krauthaker Julia krasi moderan i jednostavan dizajn te minimalistička etiketa.

„U našoj se vinariji redovito eksperimentira i to je za nas nužno. Uvijek tražimo nešto novo, posebno i drugačije što bismo mogli ponuditi našim kupcima. Nijedna godina nije ista i svaka nosi svoje specifičnosti, a mi se trudimo od svake izvući najbolje i održati ujednačenu i postojanu kvalitetu.“, kaže Martina Krauthaker Grgić, enologinja vinarije Krauthaker.

Osim pjenušca Krauthaker Julia, u vinariji Krauthaker poznatoj predstavnici vinarske tradicije kutjevačkog kraja, nastaje pomno promišljenih 25 etiketa vina tako da mogu biti pratnja svim jelima u svakom trenutku i prilici. Više informacija pronađite na:Više informacija pronađite na: https://www.krauthaker.hr/