Bajkovito Valentinovo u srcu Istre

Doručak u sobi s pogledom na maslinike, wellness, vrhunska gourmet večera i  sve to u samom srcu Istre. Valentinovo je možda pravo vrijeme za putovanje, pa makar se radilo o obližnjoj Istri. U  njezinoj unutrašnjosti,  Brtonigli,  čeka Vas pravo bogatstvo svega što Istra pruža.

Istražiti Buje i okolicu na biciklom, degustirati vina sjajnih vinarija okolice, kušati maslinova ulja, užitci su koji malo koga ostavljaju ravnodušnim. Možda je upravo vikend u San Roccu najljepši dar  za vašu voljenu osobu.

Ovaj obiteljski Hotel se sastoji od 13  dvokrevetnih soba sa francuskim ležajima i  savršeno je mjesto za najljepše trenutke Svaka je soba dizajnirana za sebe i svaka nudi poseban ugođaj. Detalji u drvu, kamenu i kovanom željezu prizivaju ovdašnju tradiciju i usko su vezani za teritorij. 

U potpunosti prilagođeni mjerama,  do najmanjih detalja fokusirani na zadovoljstvo gosta, ovaj hotel već godinama prvi je izbor i najzahtjevnijih putoholičara.

Bez zadrške možemo kazati kako je San Rocco oaza opuštanja za zaljubljene.

U duhu otmjenosti i tradicije, u jedinstvenom kutku bogatom poviješću i šarmom nalazi se oaza posvećena relaksu, okružena zelenilom parka. Luksuzan, a istovremeno diskretan ambijent , stvoren da ugodi željama gostiju u sugestivnoj atmosferi i znaku kvalitetnog življenja.

U unutarnjem dijelu se nalazi wellness centar, plod neumornog istraživanja boja i materijala koji sve to i uljepšavaju, sa natkrivenim bazenom, saunom, hidromasažom i predivnim pogledom na krajolik.

Uz ponudu raznih beauty tretmana tijela te mogućnosti weekend, tjednih i personaliziranih paketa, hotel nudi i dnevnu ponudu posvećenu gostima koji se nakon napornog i aktivnog dana žele opustiti u atmosferi wellnessa San Rocco.
Wellness je okružen zelenilom i parkom iz kojeg se može kroz netaknutu prirodu stići do pješačkih i biciklističkih staza tek nekoliko minuta udaljenih i od mora.

Član udruge Jeunes Restaurateurs d’Europe, restoran gourmet San Rocco spada u sam vrh istarske i hrvatske gastronomije. Plod istraživanja koje se temelji na tradicijama, u restoranu se predstavljaju najbolja jela od jadranske ribe, tartufa, gljiva i divljači.

Proslavite Valentinovo u romantičnoj atmosferi  San Rocca i razmazite sva svoja osjetila,

Sve informacije i ponude dostupne na http://san-rocco.hr