BIPA nastavlja put prema najvišoj razini usluge

Edukacijom svojih djelatnica BIPA nastavlja put prema najvišoj razini usluge

  Osim bogatog asortimana proizvoda i vrhunske usluge, BIPA kontinuirano nudi i dodatna usavršavanja svojim zaposlenicima. Dokaz ovome je i najnoviji program “BIPA Specijalist za ljepotu”, tijekom kojeg će 14 odabranih prodajnih savjetnica proći detaljnu edukaciju iz područja asortimana dekorativne kozmetike.

Iskusne vizažistice iz BIPA Backstage-a, u suradnji s poznatom talijanskom školom mode i dizajna Callegari, održavat će tečajeve šminkanja i pružiti znanja kako klijentima ponuditi proizvode koji najbolje odgovaraju njihovom tipu kože, kao i beauty trikove za što ljepši i njegovaniji izgled.

“Veliko nam je zadovoljstvo što na ovaj način možemo osigurati svojim zaposlenicima profesionalni rast i razvoj unutar kompanije, a sve prema njihovim željama i kompetencijama.

Iz godine u godinu BIPA se nastavlja visoko pozicionirati u segmentu ljepote te se nadamo da će ovaj program podići ljestvicu u tom smjeru i osigurati našim kupcima najbolju razinu usluge” – poručila je rukovoditeljica ljudskih potencijala Mirela Makovičić Mujić.

Novi program nastavak je internih edukacija koje su provodile vizažistice BIPA Backstage-a,  a koje je do sada prošlo više od 600 zaposlenika BIPE. Prvi modul započeo je prošlog tjedna, a njegov je glavni cilj ne samo educirati kompetentne prodajne timove koji BIPINIM kupcima mogu pružiti najvišu razinu usluge, nego i potaknuti zaposlenike da otkriju nove mogućnosti i ideje za napredovanje.