AVO – CONDO kamp kućica u obliku avokada

Ljubitelji avokada širom svijeta imat će jedinstvenu priliku boraviti u smještaju  u obliku avokada. Objekt će biti dostupan 29. srpnja ekskluzivno na Booking.com-u.

Ako vam je avokado prirastao srcu, pripremite se za nešto posebno – prvi put možete boraviti u njemu! U znak obilježavanja Svjetskog dana avokada 31. srpnja, Booking.com, vodeća svjetska tvrtka za povezivanje putnika s najvećim izborom jedinstvenih smještajnih objekata, pregršt nezaobilaznih doživljaja na putovanjima i praktičnih rješenja za prijevoz, kreirao je prvi Avo-Condo – kamp kućicu u obliku avokada.

Avo-Condo je nakratko smješten u Sydneyju, na pristaništu Campbell’s Cove Lookout u luci Circular Quay i predstavlja potpuno opremljen kondo-apartman koji izvana nalikuje prepolovljenom avokadu, a iznutra je uređen namještajem inspiriranim avokadom.

Sretni putnici na dvije će noći imati priliku živjeti san svakog milenijalca i doživjeti nezaboravno i jedinstveno iskustvo noćenja u ogromnom avokadu s pogledom na čuveni sidnejski lučki most i sidnejsku operu! Goste tijekom boravka također očekuje niz iznenađenja inspiriranih avokadom.

Avo-Condo će biti dostupan isključivo na Booking.com-u za dva noćenja – 31. srpnja (Svjetski dan avokada) i 1. kolovoza – ljubitelji avokada stoga moraju biti brzi kako ne bi propustili priliku. U ponedjeljak, 29. srpnja u 9:00 sati, posjetitelji širom svijeta moći će rezervirati jedno od dva dostupna noćenja, pri čemu će prednost imati oni najbrži.

Ovo se potpuno jedinstveno iskustvo može rezervirati isključivo na Booking.com-u putem sljedećeg linka: http://www.booking.com/hotel/au/avocondo.html

“U Booking.com-u smo ponosni što svojim gostima možemo ponuditi jedinstvene i nezaboravne smještajne objekte širom svijeta”, kaže Luke Wilson, Area Manager u Booking.com-u u Australiji. “Inspiriran globalnom opsesijom svime što je povezano s avokadom, Avo-Condo predstavlja zabavno i jedinstveno australsko iskustvo. Uz više od 6 milijuna vikendica, apartmana i drugih jedinstvenih smještajnih objekata, na Booking.com-u svatko može pronaći nešto za sebe!”

Kako rezervirati prvi Avo-Condo u svijetu:

Posjetite Booking.com 29. srpnja kako biste iskoristili jedinstvenu priliku i rezervirali smještaj u Avo-Condou ili pogledajte milijune drugih nezaboravnih smještajnih objekata, od vila i apartmana do kućica na drvetu, dvoraca i iglua!

  • Cijena po noćenju: $100 AUD (uključujući porez na dobra i usluge)
  • Lokacija: Campbell’s Cove Lookout, 4 Circular Quay Way, The Rocks, NSW 2000
  • Kako rezervirati: Za više informacija i priliku za rezervaciju posjetite http://www.booking.com/hotel/au/avocondo.html