NOEL SAN CANZIAN pronađite svoju profesionalnu sreću – traže se svi: kuhari, konobari…

Bilo im je, kao većini njima sličnih u Hrvatskoj sve samo ne lako. Kreativna kuhinja traži enormno mnogo truda, vrhunske namirnice – a kad je Lijepa naša u igri i krajnje nesigurno tržište. I da – enorman porez! Kad je poslovanje restorana u pitanju namet od 25 posto nema baš ni jedna konkurentska država, posebno ne u mediteranskom okruženju kojem Hrvatska pripada, s kojima se nudi ali i nadmeće na globalnom tržištu. Noel, zagrebački restoran, chef Goran Kočiš. Jedni od najboljih u Hrvatskoj. Nije im bilo lako jer poslovati na jednom tako visokom nivou kod nas je jedva moguće. Na samom rubu opstojnosti. A onda je Michelin rekao svoje. I u dobroj mjeri pokrenuo pozitivnije ekonomske tokove.

A  restoransko djelovanje  je uputno, skoro pa i obavezno, širiti. Idealno na poslovanje s manjim hotelima, negdje u središtu turizma. Kad je Noel u pitanju odabir  je bio San Canzian. Mali, vrlo luksuzni hotel, dvadesetak soba, neposredno uz prometnicu koja povezuje Buje i Krasicu,  Bijele Zemlje, blizu je i Grožnjan, Sva ona mjesta na kojima nastaju ponajbolja hrvatska vina i ulja. Tu je primjerice i Clai. Noel je odlučio otvoriti ekspozituru naziva Noel Buje. I kreće, kreće na mjestu koje od svih koji ga vide dobiva uglavnom ocjenu – fantastično!

Ali, ne može bez  problema. I tako tipično hrvatske muke: nema adekvatne radne snage! Pa tako Noel traži baš sva ona zanimanja  što su na jednom takvom mjestu potrebna: kuhari, konobari, slastičari, barmeni, hotelsko osoblje….. Tko ima bazne kvalifikacije, vrijedi probati jer raditi s Goranom Kočišem i Ivanom Jugom, jednima od najboljih hrvatskih chefova i sommeliera, vrhunskim profesionalcima, o da to  može omogućiti samo jedno – usvojiti savršene zanatske temelje. I dosegnuti  jedinstvenu – profesionalnu sreću.

Stoga probajte – Jugov je broj 95 560 6640….