MARTINIS MARCHI – „Wine tasting & Gala Dinner”

 Martinis Marchi šestu godinu zaredom oduševio ljepotom, čarobnom atmosferom, vrhunskim vinima, gastronomijom i emocijom koju poklanja posjetiteljima i suradnicima okupljenim na druženju „Wine & Friends”.

U prekrasnom ambijentu jedinstvenog imanja na Jadranu, Martinis Marchi  baštinskog hotela, marine i restorana smještenog u mjestu Maslinica na zapadnoj obali otoka Šolte, već šestu godinu zaredom održava se Wine & Friends” –  kulinarsko-vinsko događanje u kojem se uživa u gastronomskim delicijama, probranim vinima i ljepotama netaknute prirode otoka Šolte.

 

Martinis Marchi jedinstveno je imanje na Jadranu jer vas već prilikom dolaska vodi u drugačiji, pomalo zaboravljeni svijet harmonije, mira i uživanja. Obuhvaća prekrasan baštinski dvorac star 300 godina pretvoren u luksuzni boutique hotel od  7 prostranih apartmana, od kojih svaki pruža autentičan doživljaj, tu je mediteranski restoran na otvorenom s pogledom na more te marinu koja je proglašena najboljom malom marinom u Hrvatskoj ove godine.

O snazi ovog koncepta govori i respektabilna lista partnera koji su osobno sudjelovali na šestom događanju, za koji se mjesecima traži karta više, kako u inozemstvu tako i među domaćim ljubiteljima visoke gastronomije. Sve je to Martinis Marchi – „Wine tasting & Gala Dinner”.

 U poslijepodnevnim je satima slijedila prezentacija vina u vinskom podrumu 300 godina starog dvorca, a potom i kratak izlet po otoku i predstavljanje vinograda, maslinovog ulja i meda.

Događanje je zaokružila ekskluzivna večera u šest slijedova koncipirana na način da svako jelo potpisuje chef iz grupacije Stories. Ove godine s timom koji predvodi Toni Miloš bili su chefovi hotela: Pucić Palace Hotel,  Meneghetti Wine Hotel & Winery, San Rocco, Bastion Zadar Hotel  i  chef hotela Adriatic u Rovinju.

Naša je želja stvaranje jedinstvenih i autentičnih doživljaja, iskustava koja stapaju ljepotu života, uživanje u trenutku i netaknutoj prirodi koja nas okružuje. Iz te se želje rodila ideja za  ovakvo događanje u kojem uživaju svi ljubitelji našeg, pomalo hedonističkog mediteranskog života, bez obzira iz kojeg dijela svijeta dolaze. Upravosutakviinašigostibaštinskoghotela, restoranaimarine.,”istaknuo je ToniMiloš, prepoznatljivoliceispredhotelaMartinisMarchi.

„Potrebno je istaknuti da je posebnost restorana Martinis Marchi i jedinstveni meni koji objedinjuje jela iz vremena osnivača, grofova Martinis Marchi. Svakako se trudimo da svako jelo promatramo kao malo samostalno umjetničko djelo te našim gostima ostavimo nezaboravne uspomene” dodao je Toni Miloš.