SIGGI’S SKYR – prvi jogurt koji je dobio svoj dućan

Siggi’s skyr, islandski gusti jogurt kojeg je nedavno hrvatskim potrošačima predstavio njegov osnivač Islanđanin Siggi Hilmarsson, dobio je svoj prvi pop-up store i to uprizemlju poslovnog kompleksa Green Goldu Radničkoj ulici u Zagrebu.

Siggi’s pop-up store, otvoren po uzoru na danas sve više popularan format privremenog dućana, bit će otvoren sve do 24. svibnja, a omogućit će ljubiteljima autentičnog islandskog jogurta uživanje u zdravim obrocima, smoothijima, zdravim slasticama i salatama pripremljenima sa siggi’s skyrom. Sva jela mogu se konzumirati u nenametljivom, skandinavski uređenom prostoru pop-up storeaili se mogu ponijeti za konzumaciju u hodu.

Otvoren je u suradnji s Juice Boxom, domaćim lancem zdrave hrane, čiji je tim profesionalnih kuhara i nutricionista osmislio niz ukusnih i nutritivno uravnoteženih obroka sa siggi’s skyrom, a njihove slane i slatke varijante nose simpatične nazive kao što su Lavandica, Ružica, Jagodica, Bobica, Salatica i slično. Juice Box za pripremu jela koristi isključivo prirodne namirnice najviše kvalitete, kako bi svojim kupcima pružili jedinstveno iskustvo okusa nutritivno balansiranih obroka.

Siggi’s skyr snažno promovira DIY (Do It Yourself) koncept pripreme jednostavnih obroka i međuobroka, koji kombinira siggi’s skyr te svježe voće i povrće, žitarice, orašaste plodove, kao i druge zdrave i prirodne namirnice. Upravo je zato siggi’s pop-up store pravo mjesto za pronaći inspiraciju i kušati ukusne i nutritivno vrijedne obroke sa siggi’s skyrom.