ZADAR TUNA, SUSHI&WINE oduševljeni posjetitelji, dolazi Foša

Fantastični uspjeh u prva dva dana održavanja jasna je potvrda kako je 5. Tuna, Sushi&Wine festival u Zadru sjajno pogodio  “metu”. Turistička zajednica grada Zadra u suradnji s Gradom Zadrom, Japanskim Veleposlanstvom u RH, Ministarstvom turizma, Hrvatskom turističkom zajednicom, Hrvatskom gospodarskom komorom, Zadarskom županijom, TZ Zadarske županije i Klasterom Marikultura – Grupacija uzgajivača tune te ostalim partnerima u projektu,  zaslužna je za ovogodišnji program Tuna, Sushi & Wine Festivala 2019., koji će se održati u terminu od 05. do 14. travnja 2019. godine.

Peti po redu Tuna, Sushi & Wine Festival predstavlja spoj i razmjenu iskustava kulturnih, povijesnih i prirodnih resursa Hrvatske i Japana zajedno s gastronomskim doživljajem.

Ono što posjetitelje čeka već danas, u ponedjeljak 8. travnja je gostovanje na Gastro pijaci, Trg Petra Zoranića, jednog od najboljih hrvatskih restorana, zadarske Foše. Za posjetitelje je posebno važno da su za vrijeme trajanja festivala cijene obroka – promotivne.