GRAD – eat, drink & mingle

Grad, otvoren u prosincu prošle godine u samom srcu Rijeke, točnije na njenoj žili kucavici gradskoj tržnici u rekordnom se roku nametnuo kao jedno od omiljenih okupljališta.
Ova kavana koji djeluje pod sloganom ”eat, drink & mingle ” u potpunosti opravdava i njeguje svoju viziju napretka i može se reći da svojom ponudom određuje publiku. Tako u ovom dizajnerskom prostoru možete kušati možda najveći izbor vina u gradu na Rječini, sjajnu kuhinju baziranu na lokalnoj i svježoj namirnici koja prati godišnja doba što nas zapravo i ne bi trebalo previše čuditi s obzirom na blizinu gradske tržnice, no obilazeći današnje ugostiteljske objekte svakako je za pohvaliti kako Grad drži visoko podignutu ljestvicu. U Gradu kuhaju bez zamjerke, sofisticirano i precizno, poštujući arome baznih namirnica. Na kraju, ostaje vam samo još da kušate sjajne slastice slastičarnice Kaokakao iz Voloskog koja je također u obiteljskom vlasništvu.

Savršeno mjesto za ljubitelje fine hrane i vrhunskih slastica.

Vinske večeri, muzički nastupi i mnoga druga događanja praksa su kojom Grad definitivno odskače od susjednih lokala i donosi dašak svježine.

Kavana Grad nas je osvojila, ona je definitivno mjesto kojem ćemo se rado vraćati!