Gdje?! U Ljubljanu, naravno….

Potrudili smo se pronaći savršenu destinaciju za kratki bijeg i pronašli. Kako svaki putnik ima svoje  motive  kada je u pitanju izbor destinacije, tako je i  naš je oduvijek bio hrana. Ok, ponekad i vino ali tu se negdje tematski vrtimo u krug. Posebice ona koju konzumiramo s  nogu i  koja tako životopisno opisuje destinaciju i ostavlja onaj trajni utisak radi kojeg se volimo vratiti.

Dovoljno blizu, a opet dovoljno daleko. Možda je pravi trenutak da prihvatite pozivnicu i dva dana doslovno uživate!

Počinje 12. sezona Otvorene kuhinje…

Kako u ekipi Odprte kuhne  nema puno oduševljenih ljubitelja snježnih staza, veselimo se toplim sunčanim danima. Znače da se bliži onaj poseban dan, naš omiljeni petak, petak za novi početak. Dvanaesta, da, dvanaesta sezona Otvorene kuhinje, wow, počinje u petak, 22. ožujka 2024.

U vašem društvu zakoračit ćemo u novo proljeće sretni što smo se vratili na Pogačarjev trg. Sretni smo što su s nama svi vaši omiljeni pružatelji usluga i svi oni koji će to tek postati, kao i svi ovi izvrsni kolege koji se brinu da sve ide kao po maslu. Sretni smo što ste s nama, mala ekipa koja, naravno, može pomicati planine, ali radije se grohotom smijemo i nazdravljamo svakog lijepog sunčanog petka – prekrasnog zbog vas i s vama.