Još tri tjedna do najvećeg festivala koktela u Hrvatskoj

Liburnia Hotels & Villas 26. i 27. svibnja u Opatiju dovodi prvi Imperial Spirits Festival, prestižni festival koktela. Kao ekskluzivna najava ovog festivala, održano je druženje domaćih influencera i istaknutih medija koji su među prvima degustirali neke od najfinijih signature koktela koji će biti dostupni svim posjetiteljima za manje od tri tjedna.

Na prekrasnoj terasi opatijskog hotela Kvarner okupljeni su tako imali priliku doživjeti atmosferu, degustirati vrhunske koktele i gastro delicije iz lokalne i internacionalne kuhinje te upoznati glavna lica barmenske industrije. Program i sve što očekuje posjetitelje festivala predstavio je jedan od organizatora i osnivač poznatog austrijskog Liquid Market Festivala, Kako se bliži festival, tako i uzbuđenje raste. Ulažemo ogroman trud da cijela organizacija bude na najvišoj razini. Iznimna nam je čast u Hrvatsku dovesti prvi ovakav festival, okupiti najtalentiranije ljude iz industrije i posjetiteljima pružiti nezaboravno novo iskustvo”, izjavio je Bert Jachmann osnivač Liquid Market Festivala u Austriji.

Podsjetimo, za samo tri tjedna počinje prvi Imperial Spirits Festival, prestižni festivala koktela u organizaciji Liburnia Hotels & Villas i Liquid Marketa. Dugoočekivani festival će krajem svibnja okupiti kremu barmenske industrije i predstaviti nove trendove, a sve to uz nezaboravan doživljaj za posjetitelje.

Svoje signature koktele predstavit će više od 20 poznatih brandova pića. Dok se uz more budu miksali vrhunski kokteli, za glazbenu pozadinu bit će zaduženi brojni DJ-i i live izvođači. Ljubitelje hrane razveselit će gastro zona sa širokom ponudom delicija kako iz lokalne, tako i iz internacionalne kuhinje. Nakon cjelodnevnog uživanja u zabavnom programu, vrhunskim koktelima i gastronomskim specijalitetima, sve posjetitelje navečer očekuje najbolji tulum na Jadranu – nezaboravan Imperial Spirits Festival after party.

Festivalske ulaznice još uvijek su dostupne te uključuju neograničeno kušanje koktela i ulaz na after party. U ponudi su dnevne i festivalske ulaznice, kao i paketi koji uključuju smještaj u očaravajućim hotelima Liburnia Hotels & Villas. Sve informacije o ponudi smještaja, ulaznicama za festival kao i samom programu, dostupne su na Imperial Spirits Festival web stranici te društvenim mrežama Facebook i Instagram.