Obitelj Fernetich u istarskom San Roccu priredila je proljeće za pamćenje

Svega je  nekoliko vikenda do ljeta i dali smo si truda potražiti događanja kako bi što kvalitetnije iskoristili najljepše razdoblje u godini. Naravno, vodili smo se kvalitetnom gastro ponudom  i sadržajnim  dnevnim uživanjem  u destinaciji. Nažalost ili na sreću, svoje savršeno utočište narednih dva mjeseca ponovo smo pronašli  u Istri.

Nasreću jer nam je doista blizu, nažalost jer nismo uspjeli pronaći ništa dovoljno primamljivo što bi nas skrenulo s danas već tradicionalnog putovanja u ovom dijelu godine. Destinacija ostaje ista, ovisno o ponudi mijenjamo smještaj i regiju.

Odgovor na naše želje i mnogo više od toga, pronašli smo na sjeverozapadu Istre. Osim predivne prirode i sjajnih vinarija , našu je pažnju posebno privukao istarski hotel San Rocco koji ove godine organizira niz večeri na kojima gostuju velika imena hrvatske i inozemne vinske scene .

San Rocco od samih početaka slovi kao jedan od najboljih malih hotela Hrvatske i sam boravak  u njemu je svojevrstan doživljaj. Ovaj hotel može se pohvaliti sjajnom ponude hrane i pića , toplog pristupa i predivnog okoliša iz kojeg ne želite izaći cijeli dan.

Odluka je pala, mi proljetne vikende provodimo u San Roccu na večerama u sklopu projekta  GIARDIN – Wine&Dine