Iznenađujuća kombinacija za neodoljivu harmoniju okusa





Nakon što je King Majestic krajem prošle godine odnio prestižnu titulu najboljeg sladoleda prema međunarodnom udruženju proizvođača sladoleda, IICC, Ledo veličanstvenoj King kolekciji dodaje novi senzacionalni okus, pistaciju, u novom štapiću King Harmony.

Riječ je o sladoledu koji idealno spaja raskošni okus pistacije obogaćen mekanim preljevom pistacije, uronjen u bogati preljev bobičastog voća i belgijsku bijelu čokoladu. Rezultat je savršena kombinacija neobičnih okusa i teksture u svakom zalogaju, nastala s ciljem pružanja vrhunskog užitka u svakoj prilici.

„Svake godine trudimo se iznova podići ljestvicu kada je riječ o King sladoledu. Upravo zato, zajedno s našim stručnjacima iz razvoja, neprestano radimo na inovacijama i ne pristajemo na kompromise kada su u pitanju najkvalitetniji sastojci. S velikom strasti radimo na preciznom usklađivanju i spajanju naizgled nespojivih okusa, pa smo zaista ponosni što naše napore prepoznaju i potrošači i struka. Vjerujemo da će i ove godine novi King Harmony steći brojne obožavatelje i biti zaslužan za mnoge trenutke uživanja“, poručila je Andrea Klišanić, Marketing Manager Adriatic clustera iz tvrtke Ledo plus.

Sladoled u kojem je poseban naglasak stavljen na harmoniju okusa

Već je dobro poznato da ljubitelji Ledo sladoleda otvaranje nove sladoledne sezone svake godine iščekuju s nestrpljenjem, a Ledo svake godine uspješno ispuni taj vrlo važan zadatak i tržištu ponudi novu dozu savršenstva. Tako je, uz inspiraciju #breaKINGrules razmišljanjima, i nastala nova King Harmony neodoljiva kombinacija bogatog okusa pistacija i svježine bobičastog voća, zaogrnuta istovremeno hrskavom i profinjenom bijelom čokoladom i donijela nam novo nezaboravno iskustvo.

Oni koji trenutak uživanja žele sačuvati samo za sebe, mogu potražiti King Harmony štapić, savršenu dozu harmoničnog okusa novog sladoleda. Za one kojima jedan nije dovoljan ili uživanje u sjajnoj kombinaciji okusa žele podijeliti s prijateljima, Ledo je pripremio multipack, pakiranje s tri komada sladoleda.