Atraktivna noćna  utrka „Carmen Sylva Night Trail Run“ove subote otkriva „noćni život“ povijesnih staza Opatije

Staza duga 7,4 kilometra vodi povijesnim šumskim šetalištem i Lungomarem, a po završetku utrke druženje sudionika nastavlja se uz zabavni program u kavani Strauss.

Noćna utrka „Carmen Sylva“ Night Trail Run održat će se ove subote, 25. ožujka u sklopu programa „Opatija – Oaza zdravlja i wellnessa“ sa startom u  20,00 sati. Okupljanje svih sudionika je od 19,00 sati u kavani Strauss – hotel Palace Bellevue (M. Tita 144, Opatija).

Prijave se primaju putem internetskog formulara(https://t.ly/SgGB) kao i na sam dan utrke, u subotu 25. ožujka u kavani Strauss gdje će biti organizirano preuzimanje startnih brojeva.

Staza duljine 7,4 kilometra sudionike će povesti sa Slatine, prolazeći kroz šumsko šetalište Carmen Sylva do Pobri odakle će se spustiti kroz naselje Kosovo na plažu Lipovica te vratiti Lungomarem do Slatine.

Po završetku utrke nastavlja se druženje na terasi kavane Strauss uz proglašenje pobjednika oko 21.30 sati, a za dobru atmosferu pobrinut će se DJ Vedran. Glavni partner utrke su Liburnia Riviera Hoteli  koji će nagraditi  najuspješnije natjecatelje.

Pozivamo vas da se uključite  u ovu atraktivnu, noćnu utrku koju organiziramo već treći put. Posebna je ovo prilika za uživanje u noćnom ugođaju, trčeći povijesnim šumskim šetalištem u kojem su uživali i rumunjski kralj Karol i kraljica Elizabeta, poznata i po umjetničkom imenu Carmen Sylva – pozvali su iz Turističke zajednice grada Opatije.