Opatija među najtraženijim destinacijama Austrijanaca

Opatija među najtraženijim destinacijama Austrijanaca: Opatijska rivijera se predstavlja na bečkom sajmu Ferienmesse

 Austrijsko tržište tradicionalno je među najznačajnijima za Opatiju i rivijeru, čije su ključne prednosti blizina i kvalitetna prometna povezanost, klimatske pogodnosti, kao i kvalitetna gastronomska, wellness i kulturna ponuda.

Opatijska rivijera predstavlja se na sajmu Ferienmesse u Beču, najvećem austrijskom sajmu za odmor, putovanja i slobodno vrijeme koji će, prema najavama organizatora, okupiti oko 160 tisuća posjetitelja.

Hrvatska je zemlja-partner ovogodišnjeg sajma na kojem sudjeluje oko 500 izlagača, od čega je 21 suizlagač iz Hrvatske. Opatijska rivijera predstavlja se na štandu Hrvatske turističke zajednice, uz Turističku zajednicu Kvarnera i Liburnia Riviera Hotele.

Austrijsko tržište tradicionalno je među najznačajnijima za Opatiju i cijelu rivijeru, čije su ključne prednosti blizina i kvalitetna prometna povezanost, klimatske pogodnosti, kao i kvalitetna gastronomska, wellness i kulturna ponuda.

Posjetitelji iz Austrije spadaju među naše najvažnije i najbrojnije goste, a prema istraživanjima provedenim u toj zemlji, Austrijancima je Hrvatska i ove godine jedna od najtraženijih destinacija. Potvrđuju to i dosadašnji komentari posjetitelja štanda Opatijske rivijere, među kojima su mnogi već rezervirali smještaj te traže informacije o sadržaju u samoj destinaciji, mogućnostima za aktivni odmor, aranžmane i izlete. Velik broj rezervacija napravljen je za svibanj, početak lipnja i rujan, što je u skladu s jednim od ciljeva rada Turističke zajednice – jačanja turističkog prometa u predsezoni i posezoni.