Osvojite nezaboravno gastro iskustvo u omiljenom JRE restoranu

U utorak, 7.3.2023. godine u restoranu i hotelu San Rocco, u Brtonigli održala se Press skupština udruge restorana JRE-Hrvatska!

Godine 1974. osnovana je  udruga za mlade chefove i vlasnike restorana, po imenu Jeunes Restaurateurs, a od tada do danas Udruga se razvila u vodeće strukovno udruženje mladih i talentiranih chefova.

Tijekom godine udruga organizira razne manifestacije kako bi se što bolje približili svim mladim ljudima i ljubiteljima hrane i vina te s njima dijelili iskonsku strast prema poslu s kojim živimo i radimo. Kod svakog projekta važna je razmjena znanja i iskustva te širenje mreže mladih kuhara, sommeliera i ugostiteljskih radnika kako bi usavršavali svoja iskustva a potom stvarali i kreirali nove ideje poslovanja.

Partneri su se prezentirali sa svojim proizvodima a JRE chefovi pripremili su i zalogaje od namirnica malih proizvođača / partnera. Tako smo kušali tjesteninu Scotti Venere od dobavljača Nikas, s plodovima mora iz Metroa, steakoove od malih proizvođača Sin Ravnice posluženim sa tartufima Karlić, sashimi od uzgajivača brancina Marfish s asortimanom začina Kikoman od Nikasa, tartar i carpaccio od Beef shopa i razne sireve iz sirane Stone!

JRE udruga restorana predstavila je i svoj novi JRE proizvod.

Radi se o suradnji s partnerima Old pilots, gdje su predstavili JRE Old pilots votku! Premijerno se vodka mogla kušati na press eventu, a bit će dostupna u svim JRE-HR restoranima kao i ostala dva JRE proizvoda: JRE Chiavalon maslinovo ulje & JRE Kozlović Malvazija.

Za sve ljubitelje gastronomije, JRE udruga predstavila je vodič u kojem se nalazi i nagradna igra!

Posjećujući JRE-HR restorane i preuzimajući besplatne digitalne sadržaje na platformi Priceless.com, unutar kalendarske godine 2023. skupite osam različitih pečata i osvojite gastronomsko iskustvo u jednom od naših JRE-HR restorana po vlastitom izboru!

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi gosti, domaći i inozemni. Minimalni iznos konzumacije potrebne za dobivanje pečata u restoranu je 100 eura, a preuzimanje digitalnih sadržaja na Priceless.com potpuno je besplatno. Korisnici Mastercard® kartica imaju posebnu pogodnost koja im omogućuje brži dolazak do nagradnog menija u odabranom JRE restoranu u Hrvatskoj.

Registracijom svoje Mastercard kartice na Mastercardovoj iskustvenoj platformi Priceless.com, imate pri- liku besplatno preuzeti digitalne sadržaje – virtualne obilaske JRE restorana u Hrvatskoj koji sadržavaju i video recepte renomiranih chefova.

Svaki preuzeti video sadržaj vrijedi kao jedan pečat. Kako biste osvojili nagradno gastro iskustvo u odabranom JRE restoranu, svih osam pečata potrebno je prikupiti do 31.12.2023. godine. Ponuda se odnosi samo na hrvatske JRE restorane iz vodiča JRE-HR 2023.

Nakon što prikupite osam pečata iz osam različitih hrvatskih JRE restorana (posjećujući restorane fizički ili kombinirajući fizičke posjete restoranima s preuzimanjem digitalnih sadržaja) fotografiju stranice s pečatima pošaljite na j.baljkas@jre.eu, zajedno sa svojim podacima, radi dogovora oko iskorištavanja nagradnog gastro iskustva.

Tijekom godine organiziramo 8 Miele masterclasseva na kojima ugošćujemo jednog chefa iz JRE restorana, 1 malog proizvođača i 1 vinara. Cilj masterclasseva je ciljanoj publici prezentirati izvornu, lokalnu namirnicu s kojom chef radi od same pripreme do posluživanja, lokalni vinari prezentiraju teroar odakle dolaze, a na Vama je da se prijavite na nagradnu igru jer možda baš Vi osvojite ulaznice na jedan od Miele masterclasseva.