“KRALJICA BOŽIĆA” MARIAH CAREY I BOOKING.COM VODE VAS U NEW YORK

 Globalni lider u putovanjima nudi trodnevno jedinstveno iskustvo koje je pripremila sama Mariah, zajedno s koktelima i fotografiranjem božićne čestitke u penthouseu nagrađivane pjevačice

 U pravom duhu blagdanskog putovanja, Booking.com se udružuje s omiljenom glazbenom ikonom, kantautoricom i “Kraljicom Božića” Mariah Carey kako bi obožavateljima omogućio vrhunsko blagdansko iskustvo u New Yorku ovog prosinca. Jedan par gostiju bit će prvi i jedini koji će moći rezervirati vikend iskustvo koje je posebno pripremila Mariah sa svojim glavnim navikama za putovanja, uključujući tri noćenja u The Plaza, Fairmont hotelu u New Yorku –Booking.com će ih smjestiti u raskošnoj sobi prikladnoj za samu zvijezdu. Sretni korisnici također će dobiti jedinstveni plan puta ispunjen blagdanskim atrakcijama oko New Yorka, koji će završiti koktelima i fotografiranjem božićnih čestitki u prekrasnom stanu Mariah Carey u New Yorku. Iskustvo uključuje letove i prijevoz do zračne luke, a sve je moguće rezervirati na Booking.com-u.

New York je i dalje legendarno odredište za odmor u SAD-u, a prema nedavnim podacima Booking.com-a*, zauzeo je prvo mjesto među najpretraživanijim odredištima za Amerikance uoči blagdanske sezone. U skladu s misijom Booking.com-a da svima olakša doživljaj svijeta – od rezerviranja smještajai najma automobila do pronalaženjalokalnih atrakcijai letova– par koji ima sreću rezervirati Mariah’s Ultimate Holiday Experiencebit će u potpunosti uključen u sve to što New York nudi tijekom praznika na Booking.com-u, od popularnih lokacija koje je odobrila Mariah do gradskih znamenitosti i atrakcija za odmor i drugih favorita koji su povezani s “Kraljicom Božića”.

Mariah’s Ultimate Holiday Experience moći će se rezervirati po principu tko prvi, njegovo ekskluzivno na Booking.com-u od 14. prosinca u 23 sata, a nezaboravno iskustvo će se održati od 16. do 19. prosinca po cijeni od samo 20,19 dolara – u čast godine kada je hit singl, “All I Want for Christmas is You” prvi put dosegao broj jedan na Billboard Hot 100 ljestvici. Trodnevno iskustvo inspirirano blagdanima uključivat će:

 

❆   Uživanje u koktelu u privatnom prostoru u prekrasnom penthouse stanu Mariah Carey u New Yorku (pogledajte detaljan popis za pregled soba kojima će gosti imati pristup)

❆   Profesionalno snimanje božićnih čestitki na terasi stana Mariah Carey

❆   Boravak od tri noćenja u Grand Luxe King sobi u The Plaza, a Fairmont Hotelu

❆   Letovi, prijevozi do zračne luke i lokalni prijevoz do i od atrakcija i aktivnosti

❆   Ulaznice za “Merry Christmas To All!” koncert koji će Mariah Carey održati u Madison Square Gardenu 16. prosinca

❆   Potpisani primjerak nove blagdanske knjige Mariah Carey, “Božićna princeza”

❆   Šoping na svjetski poznatoj Petoj aveniji Saks

❆   Privatni vođeni obilazak Top of the Rockui VIP iskustvo privatnog klizanja ispred božićnog drvca Rockefeller Centera, pristupom VIP šatoru uz topli vrući kakao i trenutke za fotografiranje, uz glazbenu podlogu nekih od najvećih hitova Mariah Carey

❆  Ulaznice za božićni spektaklu kojem glume Radio City Rockettes, koji predstavlja QVC, uključujući VIP doček prije nastupa u povijesnom apartmanu Roxy i privatni obilazak Radio City Music Halla, kao i priliku da upoznate Radio City Rockette

❆   Rezervacije za večeru u omiljenom restoranu Mariah Carey u New Yorku, uključujući Nobu i Mr. Chow

“Božić u New Yorku je iskustvo života, stoga sam se odlučila na suradnju s Booking.com-om kako bih stvorila posebno iskustvo putovanja s blagdanskom tematikom u mom rodnom gradu tijekom najljepšeg doba godine”, rekla je nagrađivana pjevačica, kantautorica, glumica i producentica Mariah Carey. “Samo jednom dajem dvoje obožavatelja priliku za nezaboravni i čarobni doživljaj! Nadam se da će korisnici uživati u prilici vidjeti moj koncert u Madison Square Gardenu, posjetiti Top of the Rock, jesti u mojim omiljenim restoranima i odsjesti u luksuznom NYC hotelu.”

Poznat po svom velikom izboru opcija za rezervaciju putovanja, Booking.com povezuje milijune putnika s lokalnim atrakcijama, nizom opcija prijevoza kao što su najam automobila i letovi, te 30 vrsta smještaja – od domova i hotela do jedinstvenih nekretnina kao što su brodice, kućice na drvetu, iglui i glamping boravci. Za one koji neće odsjesti u Mariah’s Ultimate Holiday Experience, još uvijek ima vremena rezervirati odmor bilo gdje u svijetu putem Booking.com-ove web stranice i mobilne aplikacije jednostavne za korištenje.

 

Za više informacija o Booking.com i Mariah Carey’s Ultimate Holiday Experience posjetite https://www.booking.com/hotel/us/mariah-careys-ultimate-holiday-experience-in-new-york-city.html.